mmk, dzięki za rady

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:I koty tez w nia wchodza?![]()
Ja na tych maszynach sie nie znam, bo nie mam ani miejsca ani pieniedzy na to. 15 litrow jest naprawde malo.
Basica pisze:mam 3 koty i za każdym razem niezły ubaw....wygarniam ręką kociarnię ze zmywarki....wkładam część talerzy....wygarniam kociarnię ze zmywarki....wkładam część talerzy....itdpodobny ubaw mam przy praniu, zawsze zanim uruchomię pralkę ....liczę ilość futer
mmk pisze:Niedawno kotki do pranej bielizny dorzuciły swoją myszkę - na szczęście białą
mmk pisze:Basica pisze:mam 3 koty i za każdym razem niezły ubaw....wygarniam ręką kociarnię ze zmywarki....wkładam część talerzy....wygarniam kociarnię ze zmywarki....wkładam część talerzy....itdpodobny ubaw mam przy praniu, zawsze zanim uruchomię pralkę ....liczę ilość futer
Mam to samoZanim uruchomię zmywarkę czy pralkę sprawdzam gdzie są koty
Przy zamykaniu zmywarki też muszę uważać - Kuba pierwszego spotkania z nią o mało życiem nie przepłacił (a ja zawałem). Jak zmywarka jest otwarta, to pod drzwiczkami tworzy się szczelina. Dorosły kot co najwyżej łapkę tam zmieści, ale Kuba był wówczas malutki i wsadził łepek
Od tego czasu zawsze sprawdzam czy kot nie leży pod zmywarką, albo zamykaną szufladą
![]()
Niedawno kotki do pranej bielizny dorzuciły swoją myszkę - na szczęście białą
mimbla64 pisze:Majonez Winiary.
Asia_Siunia pisze:Dziś na spacerze córeczka mi jojczy, ze butki niewygodne, że palce bolą. Pomyślałam, że nowe buty, pierwszy spacer może dlatego..W domu butki ściągam a tam w środku któryś kicior zaaplikował swoją myszkę!
mmk pisze:8O Dziękuję za odwiedziny i dobre słowo
mimbla64 pisze:Majonez Winiary.
Trafiony
Asia_Siunia pisze:Dziś na spacerze córeczka mi jojczy, ze butki niewygodne, że palce bolą. Pomyślałam, że nowe buty, pierwszy spacer może dlatego..W domu butki ściągam a tam w środku któryś kicior zaaplikował swoją myszkę!
![]()
No wiesz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości