Bono - strażnik i opiekun stada - ZOSTAJE Z NAMI!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 24, 2010 14:08 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

no też dlatego napisałam że z jednym kotem, a może nawet z 2 :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 24, 2010 14:11 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Satyr77 pisze:Magda też prawda, ale jako jedynaka to go nie puszczę, bo on koty lubi, właśnie dla niego dom z jeszcze jednym kotem to ideał, możę się w końcu zmobilizuje/koty mi pozwolą* napisać to ogłoszenie.

* ciężko się pisze ogłoszenie z Szeryfem na kolanach, Krzykaczem wchodzącym na głowę, Sylwusiem zasłaniającym monitor, Lordem rozlanym na biurku, Tazzy robiącą drapak z nogi, Bonusikiem domagającym się głasków, Miśką prującą ryjka żeby rzucić jej piłeczkę i to wszystko w tym samym czasie :ryk:

Ogłoszenie Bonuska, nawet w tzw. warunkach idealnych, będzie Ci się ciężko pisało, tak to już jest :wink: :roll:
Zobaczysz, znajdzie się taki wymarzony dom :ok: :ok: :ok: Bardzo gorąco Bonuskowi i Wam tego życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro mar 24, 2010 14:14 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Magda ja powiem więcej, ja nawet mogę jeden domek uszczęśliwić zgranym trójpakiem kotów jakby się taki znalazł. To też jest myśl może spróbować Bonusika jeszcze z którymś jako kotopack sprezentować. Tylko kto będzie taki świr, żeby wziąść dwu-, trójkota :ryk:

Jak znajdę warunki idelane to może coś napiszę, w pracy ciężko bo co chwila ktoś coś chce, w domu ciężko bo co chwila któryś kot coś chce. Pewnie skończy się tym, że jak pojedziemy na święta do rodziców to tam na spokojnie napiszę :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Śro mar 24, 2010 14:21 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Ja myślę podobnie jak dziewczyny - że taki Dobry Dom istnieje, że prędzej czy później znajdzie Bonusa, bo przecież to Kwintesencja Kota ;) ... a że strachulec i płochliwiec, cóż, nie on pierwszy (patrz koty u Cameo czy Korciaczków, które wyszły na ... koty) :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Nie mar 28, 2010 8:15 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Bonusek się już całkiem nieźle zaklimatyzował z kotami. Jest jedynym kotem z dorosłych, który wytrzymuje zabawy z kociakami i co najważniejsze Sylwusia. Nadal jak coś się dzieje, to robi za szczotkę do butelek, ale już się ponownie otwarzył. To fotki przystojniaka.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Satyr77

Post » Pon mar 29, 2010 7:54 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Jakoś tak bardzo uwielbiam Bonuska :oops: Jest taki piękny, ma takie mądre oczka no i w ogóle :roll: :wink:
Mam nadzieję, że znajdzie się dla niego dom wyjątkowy, najlepszy z najlepszych :ok: :ok: :ok:
Przesyłam uściski w koralowy Bonuskowy nosek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon mar 29, 2010 10:58 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Jeden z moich forumowych faworytów :1luvu:

Ludzie to chyba oczu nie mają ... :evil: :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Post » Pon mar 29, 2010 11:00 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Bono ma pięknie umaszczony pyszczek :1luvu:
fajny, zdrowy, cudowny kot :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro mar 31, 2010 18:57 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Ogłoszenie puściłem więc już oficjalnie szukamy chłopakowi domku. A tak dla smaczku kilka foteczek Bonusika.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Satyr77

Post » Śro mar 31, 2010 19:44 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

no cudny kot. tylko calować ten pycholek :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro mar 31, 2010 20:10 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Jakie cudo z Bonusika :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 01, 2010 8:09 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Pięknokot :1luvu:

:ok:

Myszeńk@

Post » Pt kwi 02, 2010 8:37 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

magdaradek pisze:no cudny kot. tylko calować ten pycholek :1luvu:

On by nie miał nic przeciw temu, pod warunkiem, że potem będzie mógł obślinić włosy (ja nie wiem co te koty czują do moich kłaków, że chcą je pożreć). Bonusik się rozkręcił na dobre, szaleje jak wariat, ale i tak najlepszy jest z lizaniem. Jeżeli jakiś kot nawinie się pod jego jęzor to obowiązkowo musi go obślinić. W drugą stronę to nie działa, jak jakiś kot próbuje go obślinić to zwiewa :twisted:
Obrazek

Satyr77

Post » Pt kwi 02, 2010 10:45 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Obrazek

Wesołego Alleluja wszystkim!

ps.bonusku, masz boski drapaczek :) Budki, drabinki... raj dla kota! :) Ale najpiekniejszy jestes Ty sam! Ciekawa jestem, kogo jego niezwykle madre oczy zaurocza do tego stopnia, ze w mig kocio pojdzie do owego domku :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 06, 2010 8:41 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Ja nie chcę nic mówić, ale Bonusik wpadł w złe towarzystwo. Szalona kroofffka go zdemoralizowała. Teraz biega i maltretuje koty, bo on chce się bawić. Najmłodsza Tazzy już z nim nie może, zaczyna na niego warczeć, a ten nic, on się chce bawić i koniec. Zachowuje się jak Sylwuś :roll:
Obrazek

Satyr77

[poprzednia][następna]