Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margaretka2002 pisze:Chcialabym sie przejsc i tez zrobic jakies badania profilaktycznie, ale ten lekarz, ktorego mam blisko nie ma laboratorium...Inni maja z kolei fatalne opinie. Chyba, ze po prostu pojade z tym na Brodowicza, bo tam zrobia wszystkie badania, tylko ze to wieksza wyprawa bedzie i wcale nie mam na nia ochoty... Tym bardziej, ze ta klinika kojarzy mi sie jak najgorzej.
margaretka2002 pisze:W dziennym swietle jest jeszcze sliczniejsza.
OKI pisze:margaretka2002 pisze:Chcialabym sie przejsc i tez zrobic jakies badania profilaktycznie, ale ten lekarz, ktorego mam blisko nie ma laboratorium...Inni maja z kolei fatalne opinie. Chyba, ze po prostu pojade z tym na Brodowicza, bo tam zrobia wszystkie badania, tylko ze to wieksza wyprawa bedzie i wcale nie mam na nia ochoty... Tym bardziej, ze ta klinika kojarzy mi sie jak najgorzej.
Ale przecież może pobrać krew i wysłać do labu? To normalne, że nie ma własnego - mało kto ma...
W mojej lecznicy też nie mają, a kiedyś chyba był jakiś podstawowy - pewnie zrezygnowali
margaretka2002 pisze:OKI pisze:margaretka2002 pisze:Chcialabym sie przejsc i tez zrobic jakies badania profilaktycznie, ale ten lekarz, ktorego mam blisko nie ma laboratorium...Inni maja z kolei fatalne opinie. Chyba, ze po prostu pojade z tym na Brodowicza, bo tam zrobia wszystkie badania, tylko ze to wieksza wyprawa bedzie i wcale nie mam na nia ochoty... Tym bardziej, ze ta klinika kojarzy mi sie jak najgorzej.
Ale przecież może pobrać krew i wysłać do labu? To normalne, że nie ma własnego - mało kto ma...
W mojej lecznicy też nie mają, a kiedyś chyba był jakiś podstawowy - pewnie zrezygnowali
Z tego, co dziewczyny tu pisaly ten akurat wysyla Cie sama do ludzkiego ambulatorium, to troche glupie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 255 gości