Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 8:11 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

babajaga pisze:Jest dużo zdjęć w poprzednim wątku ale komu by się chciało kopać :D

Mi się chciało :twisted: Świetne koty! Nabrałam ochotę na kupno zabawki do puszczania baniek, ale dziś jestem uziemniona :roll:
Kciuki są! :ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro mar 24, 2010 8:20 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

Babojaga kochana i dzielna miliony kciuków za dzisiejszy dzień :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 24, 2010 8:36 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro mar 24, 2010 9:52 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

Babajaga w trakcie a może już po? Mam nadzieję i nadal :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro mar 24, 2010 10:03 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

Babajaga ma dzisiaj komin przepychany 8O Obrazek
Wczoraj cały dzieńObrazek
A dzisiaj jej pan doktor w wiadome miejsceObrazek
Babajago trzymam kciuki ze wszystkich sił!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro mar 24, 2010 10:05 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

pomponmama :ryk: :ryk: :ryk: wiesz, że Ty jesteś niemożliwa????????? :ryk:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro mar 24, 2010 10:51 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

Fajnie, że jesteście :1luvu:
Badanie się nie udało. Pan doktor przemiły i panie pielęgniarki wszystkie cudne ale nie pomogło, trochę bolało i się wierciłam więc doktor dał radę zbadać tylko 40 cm jelita i zawołał anestezjologa. Kolejna przemiła pani przyszła i już zaczęła mi szukać żyłki pod zastrzyk kiedy przyszedł jeszcze jeden miły pan i spytał dlaczego oddycham ustami. No, mówię mu mam, katara giganta, bakteryjnego, zatoki zajęte. A to nie możemy pani uśpić, bo nam się pani udusi albo będziemy musieli panią intubować. Na myśl o jeszcze jednej rurze w moich otworkach trochę mi się zzieleniało i doktor najważniejszy powiedział, że nie będą mnie męczyć i wyznaczyli mi inna datę badania.
Jestem już w domu, pije herbatkę i zjadłam w nagrodę pół precla :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro mar 24, 2010 10:54 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

łooooooooooo
no to szkoda...
to teraz doleczyć zatoki trzeba, a późniejsze badanie będzie już bezbolesne bo babajaga sobie będzie spała słodko podczas niego.

Teraz możesz się babojago odstresować :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro mar 24, 2010 10:57 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

Taki też mam zamiar. Odstresować się i wyleczyć katar. Jak znam życie i swojego pecha to w tym następnym wyznaczonym terminie będę miała jakąś inną przypadłość, stawiam na tę kobiecą :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro mar 24, 2010 11:00 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

Znaczy... podobało ci się, czy nie? :roll: Kurde, ja myślę, że się podobało. 40 cm..hmm... co prawda rura, ale zawsze... tak sobie wyobraziłam... moje gratulacje! :twisted:
Magda ja wiem, wszyscy mi to mówią :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro mar 24, 2010 11:06 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

Mimo, że wszyscy byli super a lekarz nawet flirtujący to nie podobało mi się przez ten boski wiatr co to jako kamikaze miałam wypuszczać. Za dużo go było i nie dałam rady, tak to by nawet nie bolało tylko to powietrze rozpychające. Taki kłujący ból jak po grochówie :mrgreen: I żadne 40 cm nie robi na mnie wrażenia 8)
Obrazek

babajaga

Post » Śro mar 24, 2010 11:07 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

No, to dobrze że się jako balonik nie uniosłaś :lol: A pan doktor flirtujący mówisz?... :roll: A przystojny? :twisted: Na mnie tam 40 cm robi wrażenie... Choć nie jestem pewna, czy o nich marzę :roll: Mogły by mi oczy wypaść... :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro mar 24, 2010 11:09 przez pomponmama, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro mar 24, 2010 11:07 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

pomponmama pisze:Znaczy... podobało ci się, czy nie? :roll: Kurde, ja myślę, że się podobało. 40 cm..hmm... co prawda rura, ale zawsze... tak sobie wyobraziłam... moje gratulacje! :twisted:

pomponmamo, ale nie każdy zwolennikiem jest seksu analnego :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro mar 24, 2010 11:09 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

Dzielna jesteś Siostro :piwa:
Spójrz na to z tej strony - już wiesz jak to swędzi i na drugi raz nie będziesz się bała nic a nic :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro mar 24, 2010 11:11 Re: Guzik i Feluś - GuFelkowej, niespiesznej kroniki, część 2

magdaradek pisze:
pomponmama pisze:Znaczy... podobało ci się, czy nie? :roll: Kurde, ja myślę, że się podobało. 40 cm..hmm... co prawda rura, ale zawsze... tak sobie wyobraziłam... moje gratulacje! :twisted:

pomponmamo, ale nie każdy zwolennikiem jest seksu analnego :twisted:
A nie - ja też teoretyk w tym zakresie jestem 8) Artykuły o tym pisałam :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]