K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 10:20 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Tweety pisze:Noemik, rezerwuję jedno miejsce u dr Lisa we środę

ok
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro mar 24, 2010 10:28 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

noemik pisze:kosma będzie z Tobą w radio?
to może potem na 11tą do GK?
kosma, napisz, czy dasz radę.

nie dam rady potem, bo prosto po radio mnie zgarniaja i jade.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro mar 24, 2010 10:29 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Akima - mogę wziąć Dusię.
U mnie teraz pustki...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro mar 24, 2010 10:30 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

kosma_shiva pisze:

czyli w ogóle w ten weekend Cię nie będzie?
A pozostali?
Edit_f - czy Ty mogłabyś w ramach deklaracji transportowej podyżurować w sobotę 14.00-17.00? Bardzo proszę.
Obrazek

noemik

Post » Śro mar 24, 2010 10:40 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Przypominam, że plakat fundacji, ulotki i zeszyt z kotami do adopcji są na Kocimskiej.
Jutro dostarczę tam też litery do hasła. Jeżeli ma być mocowane na sznurku, to trzeba to zrobić na miejscu w Galerii.

I zapytajcie w sobotę, czy tych gadżetów nie można zostawić w sklepie do niedzieli, żeby nie wozić tam i spowrotem.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro mar 24, 2010 10:42 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Miuti pisze:Akima - mogę wziąć Dusię.
U mnie teraz pustki...

zobaczymy czy Aisza nie pójdzie razem z Dusią, pan Paweł się zastanowi. Boję się je rozdzielać po tych ostatnich kocich "występach", najpierw one rozdzielone były mocno nieszczęśliwe, wczoraj Ruda, która obraziła się na życie gdy odszedł Maciuś ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro mar 24, 2010 10:48 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

noemik pisze:
kosma_shiva pisze:

czyli w ogóle w ten weekend Cię nie będzie?
A pozostali?
Edit_f - czy Ty mogłabyś w ramach deklaracji transportowej podyżurować w sobotę 14.00-17.00? Bardzo proszę.

no dobra, bede.
Juz zalatwilam, ale miedzy radiem a kwesta mam dwie wazne sprawy zalatwic, weic moge sie spoznic.
Patka przez chwilke bedzie musiala postac sama, chyba, ze uda mi sie nie spoznic.
Inaczej nie dam rady naprawde... :(
Obrazek

kosma_shiva

Post » Śro mar 24, 2010 10:50 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Tweety pisze:
Miuti pisze:Akima - mogę wziąć Dusię.
U mnie teraz pustki...

zobaczymy czy Aisza nie pójdzie razem z Dusią, pan Paweł się zastanowi. Boję się je rozdzielać po tych ostatnich kocich "występach", najpierw one rozdzielone były mocno nieszczęśliwe, wczoraj Ruda, która obraziła się na życie gdy odszedł Maciuś ...

ale byloby cudownie.
Tak sobie wlasnie wczoraj myslalam jak u nich bylam.
Trzeba Pana Pawla namowic!!!!
Obrazek

kosma_shiva

Post » Śro mar 24, 2010 10:51 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

kosma_shiva pisze:

no dobra, bede.
Juz zalatwilam, ale miedzy radiem a kwesta mam dwie wazne sprawy zalatwic, weic moge sie spoznic.
Patka przez chwilke bedzie musiala postac sama, chyba, ze uda mi sie nie spoznic.

kobitki tylko ja nie bylam nigdy pierwsza w gk.... nie wiem co gdzie i jak mam rozlozyc i w ogole..:(
Ostatnio edytowano Śro mar 24, 2010 10:55 przez Patka_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro mar 24, 2010 10:52 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

kosma_shiva pisze:no dobra, bede.

dzięki, Justyna.
wpiszę Cię od 11tej.
Ile przewidujesz opóźnienia? :wink:
Obrazek

noemik

Post » Śro mar 24, 2010 10:58 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

noemik pisze:

dzięki, Justyna.
wpiszę Cię od 11tej.

Hej

właśnie miałam pisać że mogę Wam pomóc w sobotę między 11.00 a 14.00, kosmo może weźmiesz od 14.00 stej bo ja niestety później nie mogę, ale o 11.00 możecie na mnie liczyć
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro mar 24, 2010 11:00 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

katgral pisze:
Hej

właśnie miałam pisać że mogę Wam pomóc w sobotę między 11.00 a 14.00, kosmo może weźmiesz od 14.00 stej bo ja niestety później nie mogę, ale o 11.00 możecie na mnie liczyć

Kasiu, super, że możesz pomóc.:-)
Dopisuję Cię do dyżuru - 11.00-14.00.
Obrazek

noemik

Post » Śro mar 24, 2010 11:34 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

katgral pisze:
noemik pisze:

dzięki, Justyna.
wpiszę Cię od 11tej.

Hej

no kurcze nie da sie no...potem tez nie moge.
Chyba zebym stanela z katgral a Patka, mozeby s mogla od 14tej?
no nie wiem no...
tylko wtedy pierwsza tura bez kota a potem Patka i Miuti dwa :(
No chyba, zeby nam ktos dostarczyl rano jakiegos.
Obrazek

kosma_shiva

Post » Śro mar 24, 2010 11:47 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

kosma_shiva pisze:
no kurcze nie da sie no...potem tez nie moge.
no nie wiem no...
tylko wtedy pierwsza tura bez kota a potem Patka i Miuti dwa :(
No chyba, zeby nam ktos dostarczyl rano jakiegos.

Na upartego mogę na 14
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro mar 24, 2010 11:49 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

kosma_shiva pisze:
katgral pisze:

Hej

no kurcze nie da sie no...
no nie wiem no...

to może w ten sposób jeżeli wszyscy mogą:
Katgral z Kosmą i Patka z Miuti?
idę zrobić nowy wątek (skoro siedzę w domu to chociaż tyle mogę :evil: )

Kasiu, Robert zapomniał mi wczoraj wziąć faktury z kocimskiej ale dzisiaj deleguje tam swoje dziecko więc mi doniesie i przelew puszczę wieczorem. Przepraszam za zwłokę. A czym tam było zamówienie dla Qeen_ink? Pamiętasz? to miała być Animonda
Czy wszyscy wpłacili już za karmę, która przyszła z nad morza?

Noemik, możecie w drodze powrotnej zrobić międzylądowanie u Karalucha? ma dostać puszki Felixa, tego niemieckiego. Na razie z 10, żeby zobaczyć czy kocie ogony będą jadły.

Kto chętny żeby zawieźć Iwana do Bytomia w weekend? oczywiście poza Leone, którzy ewentualnie w ramach dyżuru będą musieli pojechać
Ostatnio edytowano Śro mar 24, 2010 11:55 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]