Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 23, 2010 20:14 Re: Bielskie Biedy III - 7 ogonków-Czesia i Bystrzak mają Domy:)

asiamm pisze:Płatek w pociągu grzeczniutki i zestresowany. Wolał siedzieć w transporterku. Dopiero przed Warszawą powiedział 'miau'. Cóż za piękne wielkie oczyska :1luvu:

Bardzo, bardzo dziękuję za zabranie Płateczka z sobą :1luvu:

Dzielny mój białasek
już niemój :ok:

a tego przystojniaczka poznajecie? :mrgreen:
Obrazek

Obrazek
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto mar 23, 2010 20:34 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Czyżby to Bułeczka już tak się zadomowił w nowych pieleszach? :D
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Wto mar 23, 2010 22:43 Re: Bielskie Biedy III - 7 ogonków-Czesia i Bystrzak mają Domy:)

Obrazek

Widzę, że Bystrzak już w pełni wyluzowany wyleguje się we własnym łóżku ;)
Płatek pewnie też szybko sie w swoim domku odnajdzie.

Same radosne nowiny :)
I oby tak dalej :ok:
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Śro mar 24, 2010 0:16 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

ale sie wszystko fajnie układa :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro mar 24, 2010 8:00 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Ach, Bułek rozkoszny w tych pieleszach :lol: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro mar 24, 2010 8:08 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

tak tak to Bystrzaczek-rozkoszniaczek

Jego Opiekunka pisze tak:
""Pierwszy dzień w zasadzie cały przespał właśnie w sypialni na naszym łożu, w nocy usadowił się na komodzie na ubraniach, nie jadł za dużo. Natomiast w niedziele już trochę zjadł i rozpoczął zwiedzanie korytarza, ciągle uważając na drogę powrotną do sypialni, kuwetę przenieśliśmy do korytarza i miseczki powoli przemieszczamy w docelowe miejsce w kuchni. Tej nocy zjadł wszystko ci miał w miseczkach wypił nawet wodę. Wczoraj posiedział z nami w salonie- przez dobre kilka godzin :) Jest cudny..łasi się i chce żeby go głaskać i strasznie głośno mruczy co jest szalenie fajne. Jak sie gdzieś schowa wystarczy go chwilę wołać i zaraz słychać mruczenie z któregoś miejsca:)
"" :mrgreen: :mrgreen:

Płatek wiem że wkońcu wczoraj dotarł do Swojego Domciu. Zmęczony był bardzo, ale dzielny.

berni

Post » Śro mar 24, 2010 8:17 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Hurra! Wspaniałe wieści :piwa:

Arsnova

Post » Śro mar 24, 2010 8:37 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Świetnie :D

mahob

Post » Śro mar 24, 2010 11:01 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Ale super :D Nawet chyba Tajfunik czuje, że jego przyjaciele są szczęśliwi bo od wczoraj dostał wariacji i skacze odbijając się od ściany do ściany :lol: albo przychodzi, kładzie się na grzbiecie, wywala brzuch i mruczy - głaskać :ryk:

Berni oby tak dalej a do lata wszystkie kotki zamieszkają na swoim :ok:

Tajfuś

Od: Śro lut 24, 2010 16:05

Post » Śro mar 24, 2010 16:10 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Płatek w nowym domku, trochę zestresowany i zdziwiony, ogląda się z kociakami w domku trochę nieufnie ale nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji, wczoraj wieczorem i w nocy mało spał, zwiedzał i trochę miauczał, rano też spacerował, porwał mi konserwkę z kanapki, teraz znalazł azyl w wersalce, śpi jak hrabia w pościeli, odsypia podróż i wrażenia wczorajszego dnia. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i szybko się przyzwyczaj do nowego miejsca, nowych kotów i nowych ludzi. :D :D :D A teraz wielkie podziękowania dla Berni, że zdecydowała się na tak daleką adopcję i dla Asiamm, która transportowała Płateczka do Warszawy. Jak tylko troszkę się oswoi i wyśpi zrobimy mu sesję fotograficzną. Jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki. :cat3: :cat3: :cat3:

Halina Koczorowska

Od: Czw lis 06, 2008 8:55

Post » Śro mar 24, 2010 16:51 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Witamy Domek Płatka! :piwa: - na dodatek domek forumowy, czyli wszystko zostaje w rodzinie :D

Arsnova

Post » Śro mar 24, 2010 17:16 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Berni, napiszesz mi co nieco o Śnieżku?
Powinien mieć kocie towarzystwo, prawda?

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro mar 24, 2010 20:36 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

Halina Koczorowska pisze:Płatek w nowym domku, trochę zestresowany i zdziwiony, ogląda się z kociakami w domku trochę nieufnie ale nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji, wczoraj wieczorem i w nocy mało spał, zwiedzał i trochę miauczał, rano też spacerował, porwał mi konserwkę z kanapki, teraz znalazł azyl w wersalce, śpi jak hrabia w pościeli, odsypia podróż i wrażenia wczorajszego dnia. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i szybko się przyzwyczaj do nowego miejsca, nowych kotów i nowych ludzi. :D :D :D A teraz wielkie podziękowania dla Berni, że zdecydowała się na tak daleką adopcję i dla Asiamm, która transportowała Płateczka do Warszawy. Jak tylko troszkę się oswoi i wyśpi zrobimy mu sesję fotograficzną. Jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki. :cat3: :cat3: :cat3:

Kochany, dzielny Płateczek :1luvu: Trzymam kciuki żeby wszystko było w jak najlepszym porządku :ok: Zeby białasek odespał trudy podróży i zaprzyjaźnił się z nowymi kolegami i koleżankami :kotek: :kotek:

Rustie, bardzo bym chciała żeby trafił do domu z innym kotem, on doskonale czuje się w nawet większym stadku kotów, z nikim nie wchodzi w konflikty, jest przyjacielski, kontaktowy. Żal marnować takiego kociolubnego, bezkonfliktowego kotka na jedynka 8)
Myślałam, a nawet miałam nadzieję, bo taka opcja się pojawiła, że wydam Śnieżka razem z czarnym Bambim Obrazek....ale domek, który wydawał się super na pierwszy rzut oka, potem to wrażenie roztrwonił. I narazie oba znów szukają dobrego DS.
Ogólnie Śnieżek to przeuroczy, sympatyczny kocurek. Pięknie głośno mruczy, poluje na stopy :twisted:

a na koniec jeszcze jedna z moich byłych tymczasów, filmik przesłał mi jej cudowny Dom :D
Już dawno miałam wkleić, ale dopiero dziś mnie tak naszło

http://www.youtube.com/watch?v=_UQ5ZcT4N7E
Zobaczcie jaka spryciarka mała :1luvu: :1luvu: :mrgreen: :mrgreen:

berni

Post » Czw mar 25, 2010 7:28 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

he he ale spryciula :) sama sobie nakręca zabawkę :) cudna :1luvu:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw mar 25, 2010 7:54 Re: Bielskie Biedy- 6 ogonków-Czesia,Bystrzak,Płatek mają Domy:)

A to spryciara :lol:
Moje koty to sie trochę bały takiej zabawki... :roll:

mahob

[poprzednia][następna]