No ja również mocno trzymam kciuki A Panny mają supełki na ogonkach Ja się wcale a wcale nie znam na medycynie, a oksytocynę kojarzę tylko jako środek do przyspieszenia porodu
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Party to niezła rozrabiaka, pocharatała mi rękę przy pobieraniu krwi, że szok. Darła się przy tym, jakby ją ze skóry obdzierali Temperatura w normie. Wetka stwierdziła, że morfologia niewiele powie, bo wcale nie musi być leukocytozy. Zrobiła biochemię pod kątem nerek i wątroby - wyniki w normie. Pani doktor stwierdziła, że gdyby to był tydzień różnicy, to by nie czekała. Ale tak to jechać we czwartek jak było umówione.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Witajcie Cioteczki! Dziś nad ranem latało po mnie stado dzikich bawołów Dobrze, że po twarzy nie galopowali, bo pewnie wyglądałaby tak, jak lewa dłoń. Na palcu wskazującym mam szramę długości 4cm, między nim a kciukiem 2,5cm, plus jeszcze kilka innych zadrapań Tak to jest, jak pańcia każe kici zrobić kuja Tylko raz widziałam Party tak wściekłą - kiedy Ją złapałam.