Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:mar9 pisze:uff, ulżyło mi, że jesteściea jak się czuje Duży?
doczytałam post wyżej, dzięki Hanusia, a powiedz, co najbardziej lubisz gotować?
Najbardziej????niech pomyślę.........
No mięskokotleciki schabowe,kurze cycuszki ,kurczaczka,spagetti
:) zawsze coś przekąszę:):)
A i jeszcze bigos lubie gotować bo tam też sie daje mięsko
Hania
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:uff, ulżyło mi, że jesteściea jak się czuje Duży?
doczytałam post wyżej, dzięki Hanusia, a powiedz, co najbardziej lubisz gotować?
Najbardziej????niech pomyślę.........
No mięskokotleciki schabowe,kurze cycuszki ,kurczaczka,spagetti
:) zawsze coś przekąszę:):)
A i jeszcze bigos lubie gotować bo tam też sie daje mięsko
Hania
taki mięsożerca z Ciebie, biała odrobinko?![]()
![]()
spaghetti albo bigos też lubię, schaboszczaki tudzież, mniam, mniam
bozena640 pisze:Dobrze, że już jesteście
mar9 pisze:Duża miała urodziny a drapaczek dostały kociambry?![]()
![]()
Aguś, jak dobrze, że Haneczka właśnie do Was trafiła, do takiego dobrego domku![]()
![]()
![]()
![]()
... a drapaczek super, wypasiony, jak mówi młodzież![]()
![]()
Haneczka i Oktuś mają teraz super plac zabaw
bozena640 pisze:Hejka wieczorne![]()
To ja nieśmiało poproszę o zdjęcia
agakow82 pisze:mar9 pisze:Duża miała urodziny a drapaczek dostały kociambry?![]()
![]()
Aguś, jak dobrze, że Haneczka właśnie do Was trafiła, do takiego dobrego domku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sami bysmy nie kupili drapaczka bo to jest koszt.A tak to wykorzystałam okazje i stwierdziłam ze najbardziej mnie ucieszy jak Nasze futrzaki bedą miały własny plac zabaw![]()
Dodam jeszcze tylko że drapaczek jest używany ale w bardzo dobrym stanie.Mialam do wyboru albo ten ( używany) albo nowy w tej samej cenie ale maly.Wiec wybralam ten bo jest wypaśnyi bardziej mi sie podobał
wczoraj go dostarczono i Marcin poskrecał i jest stabilny i fajny.Najwazniejsze ze kociaki maja ubaw
![]()
Po pracy powklejam troszke zdjec.
Dziekuje Marysiu za tak mile slowa.ciesze sie bardzo ze jestes zadowolona z "wyboru" domu i Duzych dla Haneczki![]()
Ps drapak został przywieziony w bardzo duzym kartonie.Haneczka jak juz pozwiedzala plac zabaw to stwierdzila że musi jeszcze zajrzeć do kartonuprzewróciła go i hop do środka
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:Duża miała urodziny a drapaczek dostały kociambry?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sami bysmy nie kupili drapaczka bo to jest koszt.A tak to wykorzystałam okazje i stwierdziłam ze najbardziej mnie ucieszy jak Nasze futrzaki bedą miały własny plac zabaw![]()
Dodam jeszcze tylko że drapaczek jest używany ale w bardzo dobrym stanie.Mialam do wyboru albo ten ( używany) albo nowy w tej samej cenie ale maly.Wiec wybralam ten bo jest wypaśnyi bardziej mi sie podobał
wczoraj go dostarczono i Marcin poskrecał i jest stabilny i fajny.Najwazniejsze ze kociaki maja ubaw
![]()
Po pracy powklejam troszke zdjec.
Dziekuje Marysiu za tak mile slowa.ciesze sie bardzo ze jestes zadowolona z "wyboru" domu i Duzych dla Haneczki![]()
Ps drapak został przywieziony w bardzo duzym kartonie.Haneczka jak juz pozwiedzala plac zabaw to stwierdzila że musi jeszcze zajrzeć do kartonuprzewróciła go i hop do środka
jak to dobrze, że w swoim czasie to Ty zrobiłaś "rezerwację" na Haneczkę, pamiętasz?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości