Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:Patka - z jednej strony super, a az drugiej - nie możesz wydać go po GK? Potrzebujemy kociaka do kwestowania...
noemik pisze:wiesz, nie do końca chodzi tu o stresowanie kota.
chodzi o pieniądze.
koty otwierają ludziom serca, i portfele. bardziej niż my same z puszkami. a mamy dyżury w Gk, by zebrać kasę na nasze długi.
proszę, weź kota ze sobą.
moja Freyka będzie wspierać AFN, choć to już mój domowy kot.
bo nie ma kto.
miszelina pisze:noemik pisze:wiesz, nie do końca chodzi tu o stresowanie kota.
chodzi o pieniądze.
koty otwierają ludziom serca, i portfele. bardziej niż my same z puszkami. a mamy dyżury w Gk, by zebrać kasę na nasze długi.
bo nie ma kto.
Ale jeżeli kot ma się za bardzo stresować, to też odradzam. Pieniądze to nie wszystko![]()
Ja w niedzielę wzięłam Felicjana, chociaż ciężki strasznie, a zrezygnowałam z Asterka (lżejszy i mniejszy), bo wiem, że tego nerwusa stres by zabił. A to nie o to chodzi. Chodzi o dobro kotów.
miszelina pisze:noemik pisze:wiesz, nie do końca chodzi tu o stresowanie kota.
chodzi o pieniądze.
bo nie ma kto.
Ale jeżeli kot ma się za bardzo stresować, to też odradzam. Pieniądze to nie wszystko![]()
Ja w niedzielę wzięłam Felicjana, chociaż ciężki strasznie, a zrezygnowałam z Asterka (lżejszy i mniejszy), bo wiem, że tego nerwusa stres by zabił. A to nie o to chodzi. Chodzi o dobro kotów.
BarbAnn pisze:a może litery na sznurku?
potrzebna jest drukarka kolorowa i sznurek
na kartce a4 drukuje sie max 2 litery
wielkość czcionki jakies 400
tnie przez pół (kartkę)->każda litera na połowce a4
zagina na górze wokół sznurka i przykleja tasmą
ma się cos na kształt napisu happy birthday
http://moda.allegro.pl/item932820966_932820966.html
tylko ze litery są na białym tle przez co rzucają się w oczy
noemik pisze:miszelina pisze:noemik pisze:wiesz, nie do końca chodzi tu o stresowanie kota.
chodzi o pieniądze.
bo nie ma kto.
\
miszelinko, tak. masz rację.
nie mówię, stresujmy kota za wszelką cenę.
jest maluchem, więc jest duża szansa, ze będzie się mało stresował.
chodziło mi o to, żeby kociak nie szedł do ds przed dyżurem Paki.
bo jest potrzebny w GK.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 101 gości