Ciekawa jestem czy uspokajające homeopatyczne czopki dla niemowląt można stosować u kotów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:Ojej
Ciekawa jestem czy uspokajające homeopatyczne czopki dla niemowląt można stosować u kotów. Viburcol to się nazywa.
kalair pisze:Hej Madziu!
Nie, no po co ciąć?!Spokojnie, zagoi się! Kciuki są olbrzymie! Polciu, bądź grzeczniutka, Ciocia Cię całuje!
![]()
maggia pisze:Z Polcia tak sobie![]()
![]()
Dostaje ten lactulosal a kupy nie maTŻ przywiózł tą maść od wetki, wczoraj nastrzykiwałam ranę. Rana wczoraj była sucha.
Wczoraj rano śniadanko zjadła, wieczorem już mniej, dziś rano nie chciała nic jeść![]()
Miałam jechać w czwartek do wetki, ale jeśli nic dziś nie zje to jedziemy. Zabiorę obie, żeby nie było znowu furii.
Kurcze może ją boli jak się napina i dlatego kupy nie robi? Siku jest ok, wodę pije. Temperatury nie ma.
Nie wiem może usg brzucha jej zrobić??
aga9955 pisze:maggia pisze:Z Polcia tak sobie![]()
![]()
Dostaje ten lactulosal a kupy nie maTŻ przywiózł tą maść od wetki, wczoraj nastrzykiwałam ranę. Rana wczoraj była sucha.
Wczoraj rano śniadanko zjadła, wieczorem już mniej, dziś rano nie chciała nic jeść![]()
Miałam jechać w czwartek do wetki, ale jeśli nic dziś nie zje to jedziemy. Zabiorę obie, żeby nie było znowu furii.
Kurcze może ją boli jak się napina i dlatego kupy nie robi? Siku jest ok, wodę pije. Temperatury nie ma.
Nie wiem może usg brzucha jej zrobić??
A ile Madziu podajesz jej tego syropku? Pamietam ,ze jak Lulu miala problemy z kupa po odrobaczeniu i w panice jej podawalam to chyba co godzine trzy kreski ze strzykawki do skutku czyli kupy.
Kurcze....no Polcia dziewczynko biedna...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 364 gości