Petycja, wrocek, dlaczego - demot str 6. UDAŁO SIĘ :))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 22, 2010 13:57 Re: Wrocław, Petycja do UM w zw. z przetargiem na sterylki s.2

XAgaX pisze:
mamucik pisze:Dzięki Aga :D

nie ma za co, cieszę się, że mogę pomóc :)

tak się jeszcze zastanawiam (nie wyśmiejcie mnie proszę, nie znam wrocławskich warunków) - czy schronisko, które z tego co piszecie jest głównym beneficjentem niewykorzystanej kasy, nie mogłoby zorganizować przynajmniej części zabiegów we własnym zakresie- nie wiem, jakie mają zaplecze na terenie samego schroniska, ale pewnie współpracują z jakąś lecznicą w zakresie kastracji swoich podopiecznych. Podniosłabym argument, że im więcej wykastrowanych kotów, tym mniejszy napływ kotów do schronu- a kastracja wychodzi taniej niż utrzymanie "pensjonariusza". Kciuki!

btw. w Warszawie z tego co wiem jest przetarg i jakoś to funckjonuje- chyba tylko w jednej dzielnicy (z 18) wygrała lecznica o kiepskiej opinii. Z tym, że warunki dla lecznic biorących udział w przetargu są dość wyśrubowane (szpitalik etc.).

Schron ma swoich trzech wetów, którzy sterylizują schroniskowce i zwierzęta prywatne (odpłatnie), ale oczywiscie zajmują się też leczeniem, szczepieniem etc zwierząt schroniskowych i więcej już nie dadzą rady.....
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pon mar 22, 2010 14:04 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

Podpisane i zweryfikowane :) Dziękuję Dziewczynom z Konina za podpisy :) :1luvu: i Krysi oczywiście :D :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon mar 22, 2010 14:27 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

Podpisane i zweryfikowane :ok:
Ostatnio edytowano Wto mar 23, 2010 8:18 przez pucio79, łącznie edytowano 1 raz

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon mar 22, 2010 22:19 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

podpisałam (kto ze mną bazarkował ten wie, jakie mam imię dowodowe ;))
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon mar 22, 2010 22:25 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

ja tez, chyba poprawnie, skoro widze sie na liscie?
ObrazekObrazekObrazek

patinette78

Od: Śro gru 16, 2009 10:52

Post » Pon mar 22, 2010 22:26 Re: Wrocław - bony na sterylki, jest duży problem

Gibutkowa pisze:Petycję oczywiście podpisze ale... mam podobne obawy co Mru. Mamuciku - sama najlepiej wiesz jak jest. To jest ewidentna "ustawka" ale nikt nikomu tego nie udowodni :roll:

Wydaje mi się, że człowiek, który zamierza napisac to, co napisałaś, powinien sie dwa razy zastanowic.
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Wto mar 23, 2010 8:16 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

a ja nie dostałam nic na maila :-( czyli dalej mój podpis nie jest zweryfikowany :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto mar 23, 2010 8:20 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

mawin pisze:a ja nie dostałam nic na maila :-( czyli dalej mój podpis nie jest zweryfikowany :-(

mawin zwróć uwagę, że dwa razy trzeba się podpisać

pucio79

Post » Wto mar 23, 2010 8:21 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

Podpisałam się dwa razy i jetsem na tej liście ale jako niezweryfikowana :-(

mawin

Post » Wto mar 23, 2010 8:23 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

mawin pisze:Podpisałam się dwa razy i jetsem na tej liście ale jako niezweryfikowana :-(

może spróbuj jeszcze raz

pucio79

Post » Wto mar 23, 2010 8:26 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

mawin pisze:Podpisałam się dwa razy i jetsem na tej liście ale jako niezweryfikowana :-(

a dostałas kody na swoja poczte :?: trzeba wklepac i dopiero moze przejdzie :roll: bo tam trzeba na linka nacisnac i wchodzi wszystko :wink:
krynia08

Post » Wto mar 23, 2010 8:40 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

no właśnie nic nie dostałam na moją pocztę :-(

mawin

Post » Wto mar 23, 2010 9:10 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

Mnie samą to zmyliło 8O

Robimy tak
1. Wpisujemy dane
2. Klikamy "Podpisz petycję'
3. Pojawia się następna strona z inf "Weryfikacja zostanie wysłana na adres" Nie oznacza to jednak, że weryfikacja została wysłana.
4. Klikamy w znajdująca się tuż pod powyższą inf. „Potwierdź swój podpis pod petycją”
5. Dopiero teraz mamy inf, że weryfikacja została wysłana
6. klikamy w link na poczcie, wracamy na stronę, wpisujemy kod ( kot ;)))))))))
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto mar 23, 2010 13:57 Re: W-aw Petycja link str4 UWAGA na str. podpisujemy dwa razy :)

Podbiję :D Obrazek
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto mar 23, 2010 14:02 Re: Wrocław - bony na sterylki, jest duży problem

La.heureuse.chatte pisze:
Gibutkowa pisze:Petycję oczywiście podpisze ale... mam podobne obawy co Mru. Mamuciku - sama najlepiej wiesz jak jest. To jest ewidentna "ustawka" ale nikt nikomu tego nie udowodni :roll:

Wydaje mi się, że człowiek, który zamierza napisac to, co napisałaś, powinien sie dwa razy zastanowic.

Masz rację. Powinnam dodać zwrot "moim zdaniem".
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]