Mili i Amy- komplet białoszaroczarny zaprasza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 22, 2010 19:06 Re: Mili i Amy, to już miesiąc w kwartecie!!

KAsia Amy pisze:
Wiesz, ciężko mi bo nigdy przez coś takiego nie przechodziłam..

To zrozumiale ,ze sie boisz ,zawsze ten strach jest , gdy sie pierwszy raz z czyms spotykasz , o czym wczesniej nie mialaś okazji sie pzrekonać.
Ale my tu razem z Toba będziemy czuwać :wink: , zawsze mozesz pytać , jak tylko będą jakies watpliwości :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon mar 22, 2010 19:10 Re: Mili i Amy, to już miesiąc w kwartecie!!

KAsia Amy pisze:Z placu boju.
Amy jakby przestała rujkować? To była rujka, czy po prostu chwile nudy nocnej?
Ale nie czekając i zwlekając co będzie dalej z jej miłostkami umówiliśmy ją na sterylkę. Tak.
29.03 o 12:30 jest TEN dzień.
Na ten moment już jestem spanikowana! Już wiem, że spać nie będę do owego dnia.
Liczę na jakieś Wasze rady. W razie czego przed rujką też można ciachnąć prawda???? Bo różnych się opinii naczytałam....
Jejciu, oby jej się nic nie stało , wszystko dobrze było itede....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Musi być dobrze. Tu kciuki forumowe pomagają, ale stres zawsze będzie, to oczywiste. :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 22, 2010 20:47 Re: Mili i Amy, to już miesiąc w kwartecie!!

trawa11 pisze:
KAsia Amy pisze:
Wiesz, ciężko mi bo nigdy przez coś takiego nie przechodziłam..

To zrozumiale ,ze sie boisz ,zawsze ten strach jest , gdy sie pierwszy raz z czyms spotykasz , o czym wczesniej nie mialaś okazji sie pzrekonać.
Ale my tu razem z Toba będziemy czuwać :wink: , zawsze mozesz pytać , jak tylko będą jakies watpliwości :wink:

Szczerze to mam miliardy pytań chyba .. A najbardziej, czy na pewno się wybudzi?

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Pon mar 22, 2010 20:48 Re: Mili i Amy, to już miesiąc w kwartecie!!

kalair pisze:
Ale nie czekając i zwlekając co będzie dalej z jej miłostkami umówiliśmy ją na sterylkę. Tak.
Liczę na jakieś Wasze rady. W razie czego przed rujką też można ciachnąć prawda???? Bo różnych się opinii naczytałam....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Musi być dobrze. Tu kciuki forumowe pomagają, ale stres zawsze będzie, to oczywiste. :ok: :ok: :ok: :ok:

Jejciu.. Przecież to mój mały Bąbelek.. Ona będzie miała dziurę w brzuchu.. Jedyne co trzyma mnie w pionie to fakt, że to przecież dla jej dobra...

KAsia Amy

Post » Pon mar 22, 2010 20:53 Re: Mili i Amy, to już miesiąc w kwartecie!!

KAsia Amy pisze:
kalair pisze:

Jejciu.. Przecież to mój mały Bąbelek.. Ona będzie miała dziurę w brzuchu.. Jedyne co trzyma mnie w pionie to fakt, że to przecież dla jej dobra...

Kasiulka, wiem, rozumiem,ja już cztery razy przechodzilam przez to, i wczle nie było latwiej! :wink: Z Safikiem nie tak dawno..bo koniec grudnia. Ale już wszystko ok, . Masz zaufanego weta?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 22, 2010 21:09 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

Myślę, że tak. Ta Pani sterylkowała też Milkę. Jest zaznaczone w książeczce. Czytałam też opinie o niej.. Także powinno być dobrze..

KAsia Amy

Post » Pon mar 22, 2010 21:16 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

Trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon mar 22, 2010 21:23 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

annette88 pisze:Mela kilka dni po sterylce musiala byc blisko mnie.. pierwszy dzien caly przespala na moich kolanach, w nocy ze mną na łóżku, więc czułam gdy chciała gdzieś wyjść..

Ale obyło się bez komlikacji?

KAsia Amy

Post » Pon mar 22, 2010 21:25 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

KAsia Amy pisze:
annette88 pisze:Mela kilka dni po sterylce musiala byc blisko mnie.. pierwszy dzien caly przespala na moich kolanach, w nocy ze mną na łóżku, więc czułam gdy chciała gdzieś wyjść..

po 12 godzinach zaczęła chodzić po pokoju, napiła się, wysiukała, potem była kupka.. bałam się, że będzie o wiele gorzej.. kubraczek też akceptowała

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pon mar 22, 2010 21:29 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

annette88 pisze:
KAsia Amy pisze:

po 12 godzinach zaczęła chodzić po pokoju, napiła się, wysiukała, potem była kupka.. bałam się, że będzie o wiele gorzej.. kubraczek też akceptowała

Ja to psychicznie odchoruje chyba.. Strasznie się tego wszystkiego boję..

KAsia Amy

Post » Pon mar 22, 2010 21:45 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

Wiem. Najbardziej bałam się momentu, w którym zostawię ją samą w miejscu, którego się boi. Ja - jej mama wręcz.

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pon mar 22, 2010 22:03 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

Kasia, będzie dobrze, stresu nie unikniesz, ale to normalne, przecież to zabieg pod narkozą. Zazwyczaj wet daje środek na wybudzenie, i wszystkie kretki go dostały. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto mar 23, 2010 7:51 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto mar 23, 2010 7:55 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

annette88 pisze:Wiem. Najbardziej bałam się momentu, w którym zostawię ją samą w miejscu, którego się boi. Ja - jej mama wręcz.

Wyjęłaś mi to spod klawiatury. O tym nawet myśleć nie chcę.. Tyle godzin sama..

KAsia Amy

Post » Wto mar 23, 2010 7:56 Re: Mili i Amy, za kilka dni Emisiowa sterylka!!Umrę ze strachu!

kalair pisze:Kasia, będzie dobrze, stresu nie unikniesz, ale to normalne, przecież to zabieg pod narkozą. Zazwyczaj wet daje środek na wybudzenie, i wszystkie kretki go dostały. :wink:

Witaj!
Ale właśnie, że to pod narkozą to mnie ciarki przechodzą. Ale przecież dobrze musi być!! Innej opcji nie ma!

KAsia Amy

[poprzednia][następna]