Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:
No narazie reklamacji nie maPani za kilka dni ma dzwonić i dac znac co u nich słychać
![]()
W sobote do adopcji pojechała też Dafne kotka od Kleo.
A w tym tyg mamy dwie adopcjie w okolicach piątku.Do jednego domku jedzie Felicja i fabia:)
terenia1 pisze:Dziewczyny w środę na 99% pojadą do sterylki Jessi i Liwia, zawiezie je prawdopodobnie siostra Dorotki, godziny jeszcze nie znam ktoś wtedy musiałby podjechać do Kociej Chatki zapakować koteńki do trasporterków i wydać je. Potem trzeba je odebrać z lecznicy ktoś chętnya i jeszcze prawdopodobnie pojedzie Królisia, która jest u Marysi.
majencja pisze:A ja mam zapytowywanie w kwestii formalnejWe czwartek jadę do stolycy na pobieranie nauk. Zostawiam samochód na parkingu strzeżonym w Katowicach niedaleko dworca/ul Wojewódzka/. Pociąg do Warszawy mam o 8.00.Wracam w piątek pewnie jakim pociągiem co kole południa lub po będzie w Katowicach /godziny jeszcze nie wiem/. Miałby kto odebrać ode mnie różnistosci w pudełkach dla waszych kociastych w tym czasie??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 730 gości