Moderator: Estraven
aga9955 pisze:oj to poprosze o suchary meza....
Matko![]()
Acha nie musze pisac ,ze w ludzkiej kuwecie dramat....

kropkaXL pisze:Aga-współczuję-ja tez wczoraj padłam jak kawka!-żołądek mnie bolał jakby mi ktoś piescią przyłożył,gorączka,ból skóry i dreszcze takie,że ząb na ząb nie trafiał!-dzisiaj juz lepiej,ale głowa i plecy nadal bolą-weź jakiś TRILAC,lub LINEX FORTE-na pewno nie zaszkodzi!
Pozdrawiam i łączę sie w bólach

jak wróci, to weź od razu 2 N. naraz, a potem już normalnie wg wskazań na ulotce
aga9955 pisze:kropkaXL pisze:Aga-współczuję-ja tez wczoraj padłam jak kawka!-żołądek mnie bolał jakby mi ktoś piescią przyłożył,gorączka,ból skóry i dreszcze takie,że ząb na ząb nie trafiał!-dzisiaj juz lepiej,ale głowa i plecy nadal bolą-weź jakiś TRILAC,lub LINEX FORTE-na pewno nie zaszkodzi!
Pozdrawiam i łączę sie w bólach
ooooooooooo identyczne objawy.
Goraczke mialam ale taka 37,5 wiec mnie telepalo. I brzuch boli jakbym dostala kopa. Plecy bola. Jak smok.
Wzielam juz wczoraj no-spe, trilac, i verdin. Odbija mi sie jak starej szkapie. Dzis juz nie mam goraczki ale glowa mnie boli i slaba jestem jak mucha.
kasia wspolczuwam....

varia pisze:Jak już skończysz sraćto uprzejmie donoszę, że MariaD straszy anulkę wykopaniem z kolejki we włóczniaczkowym, jest zatem okazja się zakręcić.
Życzliwa, empatyczna varia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 12 gości