Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:Dorcia od piątku (piątek, sobota i niedziela) na kroplówkach i antybiotykach.. pp wykluczono.. doktor twierdzi, że to bakteryjne zapalenie układu pokarmowego.. malutko je.. morfologia też była robiona, wszystko ok.. ale pobrano też zeskrobinkę z ucha, podejrzenie grzybka.. siedzi sobie spokojnie w klateczce w pokoju.. lubi mizianko, ale żeby się rozluźniła trzeba poświęcić jej dłuższy czas.. biedactwo jest straszne.. jutro znowu do doktora.. czwarty dzień z rzędu..
queen_ink pisze:edit_f pisze:Dorcia od piątku (piątek, sobota i niedziela) na kroplówkach i antybiotykach.. pp wykluczono.. doktor twierdzi, że to bakteryjne zapalenie układu pokarmowego.. malutko je.. morfologia też była robiona, wszystko ok.. ale pobrano też zeskrobinkę z ucha, podejrzenie grzybka.. siedzi sobie spokojnie w klateczce w pokoju.. lubi mizianko, ale żeby się rozluźniła trzeba poświęcić jej dłuższy czas.. biedactwo jest straszne.. jutro znowu do doktora.. czwarty dzień z rzędu..
Bidusia
Jak się rozluźnia, to da radę.
Ja muszę Filkową kupę zbadać i jutro też jadę z Kluchem, bo znowu coś ma z paszczą.
edit_f pisze:queen_ink pisze:edit_f pisze:Dorcia od piątku (piątek, sobota i niedziela) na kroplówkach i antybiotykach.. pp wykluczono.. doktor twierdzi, że to bakteryjne zapalenie układu pokarmowego.. malutko je.. morfologia też była robiona, wszystko ok.. ale pobrano też zeskrobinkę z ucha, podejrzenie grzybka.. siedzi sobie spokojnie w klateczce w pokoju.. lubi mizianko, ale żeby się rozluźniła trzeba poświęcić jej dłuższy czas.. biedactwo jest straszne.. jutro znowu do doktora.. czwarty dzień z rzędu..
Bidusia
Jak się rozluźnia, to da radę.
Ja muszę Filkową kupę zbadać i jutro też jadę z Kluchem, bo znowu coś ma z paszczą.
tu miałam napisać jakieś hasło ludowe, ale mi się pomieszało
mjs pisze:Patrycja76 przelała 15zł za bazarek. Po odliczeniu kosztów przesyłki została dyszka. Jakoś przekażę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1298 gości