Szczyt paniki - czyli wyjazd z rujką na ostry dyżur..

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 21, 2010 22:17 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

dune pisze:
Ciepła pisze:ja to chyba zastara jestem na ciaze..
chociaz czasami mysle czemu nie..

E tam za stara...nowego faceta masz...to co innego wtedy :)

nowe , młodsze dzieci by były :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie mar 21, 2010 22:19 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Dobry wieczór.. czy to wątek tylko dla zgranej paczki, czy świeżynka też może czasem dwa słówka wtrącić? Pozdrawiam wraz z Troją, dwuletnią czarną kocicą, która wczoraj przywędrowała do mnie z sopockiego schroniska...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie mar 21, 2010 22:23 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

KaleidoStar pisze:Dobry wieczór.. czy to wątek tylko dla zgranej paczki, czy świeżynka też może czasem dwa słówka wtrącić? Pozdrawiam wraz z Troją, dwuletnią czarną kocicą, która wczoraj przywędrowała do mnie z sopockiego schroniska...

a sie porządzę :ryk: :ryk: najwyzej w czape dostanę :roll:
witamy świeżynkę :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie mar 21, 2010 22:23 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

KaleidoStar pisze:Dobry wieczór.. czy to wątek tylko dla zgranej paczki, czy świeżynka też może czasem dwa słówka wtrącić? Pozdrawiam wraz z Troją, dwuletnią czarną kocicą, która wczoraj przywędrowała do mnie z sopockiego schroniska...

KaleidoStar przychodz kiedy tylko masz ochote drzwi zawsze otwarte a drinki darmowe bo kazdy sam sobie robi :piwa: :wink:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie mar 21, 2010 22:24 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

dune pisze:

Monia :piwa: :piwa: dobrze gadasz
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 21, 2010 22:25 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:
dune pisze:

i ja sie przyłączam do powitania :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Danusia

Post » Nie mar 21, 2010 22:27 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

lo jaka sielanka 8O ..
haha normalnie biesiada :piwa: :piwa:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 21, 2010 22:30 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:
dune pisze:

i ja sie przyłączam do powitania :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

oh dobrze dobre bo juz sie za obgryzanie tipsów wzielam z nerw :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Post » Nie mar 21, 2010 22:31 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Monia Ciebie bic :?: 8O za co..
toc Cie trzeba kochac nie bic :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 21, 2010 22:35 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

ja tam już nie mam co obgryzać :ryk:
ale mam pokażną kolekcje Maniusiowych pazurow, to jakby co to mam darmowa pzregryzkę :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Nie mar 21, 2010 22:36 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

a ja swoje dzis obcielam bo mi sie zlamaly :roll:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 21, 2010 22:39 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:Monia Ciebie bic :?: 8O za co..
toc Cie trzeba kochac nie bic :1luvu:

he he he najpierw gadam a potem szpony obgryzam :ryk:
a z tym kochaniem to szczera prawda
ja to tylko do kochania sie nadaje :ryk: :ryk: :ryk:
Asieńko :1luvu:

Ciepła pisze:a ja swoje dzis obcielam bo mi sie zlamaly :roll:

trawa11 pisze:ja tam już nie mam co obgryzać :ryk:

wpadnijcie jutro, to wam dokleje :) ślicznoty wam zrobie
po znajomosciach, a co....:)
Obrazek

dune

Post » Nie mar 21, 2010 22:41 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

hahaha Monia jak ja takimi pazurkami kleszcze bede lapac 8O :?: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 21, 2010 22:45 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:hahaha Monia jak ja takimi pazurkami kleszcze bede lapac 8O :?: :ryk:

no własnie supcio, one jak pęsetki...
jesoo jak ja sie brzydze kleszczy takich wielkich napompowabych na psach...
nie rusze tego palcami bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Obrazek

dune

Post » Nie mar 21, 2010 22:50 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

dune pisze:
Ciepła pisze:hahaha Monia jak ja takimi pazurkami kleszcze bede lapac 8O :?: :ryk:

no własnie supcio, one jak pęsetki...
jesoo jak ja sie brzydze kleszczy takich wielkich napompowabych na psach...
nie rusze tego palcami bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Miko dzis przyniosla na siersci 6 sztuk 8O ..mloda na spodniach 2 8O
a moja siostra lezy w Instytucie Medycy tropikalnej bo ma borelioze 8O ..
bede szczepic mloda przeciw kleszczom..

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]