Jeżeli nie masz nic przeciw to prześlę info o niej do domu szukającego kociaka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Cioteczki, Woalka jest rozkoszną, łóżkową kicią - po bieżące relacje zapraszam na mój wątek. .......
piotr568 pisze:alix76 pisze:Cioteczki, Woalka jest rozkoszną, łóżkową kicią - po bieżące relacje zapraszam na mój wątek. .......
No tak, Cioteczki to zaprosi, ale wujka co Woalkę vel Maseczkę przywiózł to już nie
alix76 pisze:Kaprys, podebrałam Ci tymczaskę??
danka05 pisze:Mam apel ale z innej beczki. Jakiś czas temu trafiły dwa koty do mnie na DT po zmarłym. Są odrobaczone i po zabiegach w związku z zębami ogólnie zdrowe i czyste ale.... No właśnie to ale to sprawa trudna, koty panicznie boją się głosów dzieci
W moim domu nie szybko nabiorą kondycji psychicznej w tak zawirowanym dla nich życiu, bo w moim domu poza licznymi futrami są te mniej przysfajalne istotki czyli dzieci i to na etapie pisków i wrzasków. Więc jeżeli ktoś ma pomysł na inny DT to dla dobra tych chłopców, (którzy całe życie mieszkali ze starszym samotnym panem) chętnie skożystam z pomocy. Oczywiście nie chodzi mi o pozbycie się kotów z domu pod byle pretekstem, chętnie zakwateruję ich w innym DT na zasadzie wymiany. Wzięcie ich do domu było wpełni przemyślane i ich opuszczenie moich progów mogę zastąpić innym kotkiem w potrzebie.
Kaprys2004 pisze:alix76 pisze:Kaprys, podebrałam Ci tymczaskę??
No tak mi się uroiło, że ją wezmę..![]()
Chociaż to były tylko moje plany![]()
_kathrin pisze:To chyba rodzeństwo dziewczyny Piotra.
Uschi pisze:_kathrin pisze:To chyba rodzeństwo dziewczyny Piotra.
![]()
![]()
![]()
co do wściekłego gnoja - mam nadzieje, że kotka z Żytniej nie wymaga dużo uwagi, bo wściekły (a w zasadzie wystraszony) gnój potrzebuje jej naprawdę sporo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1452 gości