Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 20, 2010 12:16 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Fotki piękne , u nas mu się nie zdarzyło ani razu, może stres bo drugi Facio , cieszę się , że coś zjadł :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Sob mar 20, 2010 18:45 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

jak tam dzionek mija ? jakieś postępy ?
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 20, 2010 19:06 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Gonzo wyraźnie preferuje mokrą karmę dałam im na pół saszetkę to zjadł swoją porcje i dokończył Gizma :)
spał przez większość dnia schowany w posłaniu/budce albo na parapecie :wink:
teraz bawi się piłeczką sam, Gizma ignoruje, a ten go obserwuje .... :roll:

tylko martwię się tą kuwetą bo coś nie widzę żeby z niej korzystał... hmm mam nadzieję że nie będzie z tym problemu, w razie czego mam pomysł żeby wystawić gdzieś drugą odkrytą kuwete może ta mu się nie podoba :?:

karola_kaz

Od: Śro mar 10, 2010 9:32

Post » Sob mar 20, 2010 19:07 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

karola_kaz pisze:tylko martwię się tą kuwetą bo coś nie widzę żeby z niej korzystał... hmm mam nadzieję że nie będzie z tym problemu, w razie czego mam pomysł żeby wystawić gdzieś drugą odkrytą kuwete może ta mu się nie podoba :?:

A jaki masz żwirek?
Może żwirek mu nie pasuje?
U sawanki zawsze jest Cat's best drewniany...

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Sob mar 20, 2010 19:13 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

no właśnie ja też mam Cats besta...

karola_kaz

Post » Sob mar 20, 2010 19:16 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

karola_kaz pisze:no właśnie ja też mam Cats besta...

Ale dwie kuwety tak na początek były by niezłe, to dwa kocury w końcu...
U nas Prezes początkowo nie chciał korzystać z tej samej co Chester. Przekonał się po 3 miesiącach...

estre

Post » Sob mar 20, 2010 19:20 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

estre pisze:
karola_kaz pisze:no właśnie ja też mam Cats besta...

Ale dwie kuwety tak na początek były by niezłe, to dwa kocury w końcu...
U nas Prezes początkowo nie chciał korzystać z tej samej co Chester. Przekonał się po 3 miesiącach...

no właśnie , u mnie korzystał od pierwszego dnia ze wspólnej , ale to babeczki , może to jest przyczyna ? że facet nie chce z facetem ??
a zrobił coś znowu poza kuwetą ??
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 20, 2010 19:27 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

no na razie nic nie znalazłam i nic nie czuć więc mam nadzieje że nie, no może ja trochę panikuję :oops:
na razie zobaczymy co będzie do jutra bo tyle nie wytrzyma i będzie musiał "coś" zrobić szczególnie że je i pije, hmm
ale na pewno nie jest źle jeśli nie reagują na siebie warczeniem czy syczeniem, myślę że jak Gonzo/Puszek przyzwyczai się do nowego domku to zacznie się też bawić z Gizmem. Na razie wygląda na mocno zdezorientowanego, ale najważniejsze że je i się bawi, nie chowa się pod łóżko, daje się głaskać, a teraz znowu śpi :D
będzie dobrze :ok:

karola_kaz

Post » Sob mar 20, 2010 19:29 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

no musi być :D ,
pewnie doniczka mu się spodobała :D
to czekam na wieści , ze zrobił to co trzeba tam gdzie trzeba , a do gizma na pewno się przekona , ważne , że Gizmo chce się bawić a nie walczyć :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 20, 2010 23:40 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

A nie ostrzegałam, że facet, który lubi babeczki może się zaburzyć :roll:
Może Karola_Kaz powinna mu puszczać jak najwięcej George'a Michela, i Eltona Johna :mrgreen: Dobry może być też David Bowie i Freddy Mercury - oni zdaje się nie robili różnicy :wink: No ii "Philadelphia" - bo tam "kolegę" ( :mrgreen: ) bohatera gra Banderas, więc może Gozmo/Puszek się przełamie :ok:
Jasmina

Post » Sob mar 20, 2010 23:41 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

:kotek: :kotek:
Ostatnio edytowano Sob mar 20, 2010 23:44 przez Jasmina, łącznie edytowano 1 raz
Jasmina

Post » Sob mar 20, 2010 23:41 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Jasmina pisze:A nie ostrzegałam, że facet, który lubi babeczki może się zaburzyć :roll:
Może Karola_Kaz powinna mu puszczać jak najwięcej George'a Michela, i Eltona Johna :mrgreen: Dobry może być też David Bowie i Freddy Mercury - oni zdaje się nie robili różnicy :wink: No ii "Philadelphia" - bo tam "kolegę" ( :mrgreen: ) bohatera gra Banderas, więc może Gozmo/Puszek się przełamie :ok:

no tak po Banderasie już musi ... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Nie mar 21, 2010 11:20 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

No jest lepiej :D zrobione co trzeba tam gdzie trzeba :lol:
jedynie w nocy znowu koncerty odstawiał pod drzwiami ( wogóle niezła z niego gaduła :) ) i bardzo usiłuje wyjść z mieszkania jak ktoś wchodzi/wychodzi, mam nadzieje że jak się zadomowi to przestanie tęsknić.. i wtedy mogę go zabrać na spacer na szelkach przed blok Gizmo tego nie lubi ale Gonzowi może jest to potrzebne, no ale to za kilka dni.
Co do wspólnych działań Gonzo zaczął zwracać uwagę na Gizma, coć tam próbują się razem bawić ale jeszcze tak bardziej próbuje jeden drugiego na ile może sobie pozwolić, ale na pewno dobrze to rokuje. :D
Wstawiam kilka zdjęć z przed chwili Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

karola_kaz

Post » Nie mar 21, 2010 11:31 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

No i super :D
Z tymi spacerami bym jeszcze poczekała troszkę...
Ale fajnie, że trafił do kuwety no i że się jako tako dogadują :D

estre

Post » Pon mar 22, 2010 6:55 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Bardzo się cieszę ,że wszystko idzie ku dobremu :D
to chyba będzie najbardziej luzackie dokocenie w moim byciu na forum :wink:
Obrazek Obrazek

sawanka1

[poprzednia][następna]