Mam jakieś wzory na zazdrostki,ale syn wyjechał,a ja do skaneru nie mam po co blizej podchodzić Jak fotowrzuta zadziała to zrobię parę fotek i tu wstawię. Nie wiem czy zdążę zrobić do świąt?Może być na później?
Jasne że tak Jek Podaj mi tylko obwód szyjki,albo dekoldu ubranka,w miejscu gdzie ma leżeć kołnierzyk.Kolor i mniej więcej jakiej powinien być szerokosci.Z grubszego kordonka czy ma byc delikatny z cienkiego? Kołnierzyk będzie prezentem od Pawełka
Od strony szyi jakieś 45 cm. Ale się nie wygłupiajcie - to zbyt drogi prezent . Krakowskim targiem - przynajmniej za nici zwrócę - będzie na tymczasy. Zgoda? Nie wiem jakie nici to powinny być chodzi mi o taki staroświecki jakby koronkowy biały kołnierzyk żeby do granatowej aksamitnej sukienki pasował i do granatowego pulowerka do szkoły na dużą galę. No i nie ma pośpiechu - możemy poczekać
Na pewno 45 cm?Bo ja mam obwód szyi 39cm. Chyba że kołnierzyk ma nie być przy samej szyjce? Mierzony sam kołnierzyk od wew str,bez troczków do wiązania.
Jek,tobie wyznam prawdę. Zrobiłam 3 szt,jeszcze w grudniu.Są zapakowane w kopercie i schowane w szafce. Nie mam odwagi wysłać,bo nie jestem z nich zadowolona