Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 18, 2010 22:02 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Właśnie - z normalnego heteryka zrobić tenora, a potem jeszcze zmuszać do ZABAW Z INNYM CHŁOPCZYKIEM 8O :oops:
Dzwonię do aktywistek LPR -u :evil: :evil: :evil:

Może jeszcze RÓŻOWA PODUSIA 8O , fuj :oops:
Jasmina

Post » Czw mar 18, 2010 22:07 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Amanda_0net pisze:
Nie oddawaj :twisted: :mrgreen:

wiedziałam , że to powiesz :lol: :lol:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Czw mar 18, 2010 22:08 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Jasmina pisze:Właśnie - z normalnego heteryka zrobić tenora, a potem jeszcze zmuszać do ZABAW Z INNYM CHŁOPCZYKIEM 8O :oops:

Podusia nie, ale czerwona torebka :P

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw mar 18, 2010 22:09 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Jasmina pisze:Właśnie - z normalnego heteryka zrobić tenora, a potem jeszcze zmuszać do ZABAW Z INNYM CHŁOPCZYKIEM 8O :oops:

Karola_kaz jakiego koloru są u was poduszeczki ?? Jasmina lubi róż to może takie przygotować dla Puszka ??
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 18, 2010 22:10 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Wima pisze:

Podusia nie, ale czerwona torebka :P

może dziwna jestem ale lubie czerwone tojebki :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 18, 2010 22:23 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Sawanka czerwona torebka Tobie przystoi....

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pt mar 19, 2010 12:05 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

upsss nie mam ani różowej podusi ani czerwonej torebki :oops: :oops:
hmmm ale ja tutaj myślałam o takiej prawdziwej męskiej przyjaźni, może bez wspólnego chodzenia razem na piwko :wink: ...

karola_kaz

Od: Śro mar 10, 2010 9:32

Post » Pt mar 19, 2010 12:17 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

karola_kaz pisze:upsss nie mam ani różowej podusi ani czerwonej torebki :oops: :oops:
hmmm ale ja tutaj myślałam o takiej prawdziwej męskiej przyjaźni, może bez wspólnego chodzenia razem na piwko :wink: ...

czasami lepiej na pifko niż na panienki :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pt mar 19, 2010 19:57 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

karola_kaz pisze:prawdziwej męskiej przyjaźni

Aha, :wink: , wszyscy wiedzą o co chodzi :mrgreen: , już nawet o kowbojach się mówi, ze oni .....coraz częściej kupują różowe siodełka :oops: :oops: :oops:
Jasmina

Post » Pt mar 19, 2010 22:26 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Puszek pojechał do nowego domku :D
Karola_kaz okazała się bardzo miłą i kontaktową osobą , mam nadzieję , że jeszcze będziemy miały okazje się spotkać
trzymam kciuki za spotkanie dwóch panów 8)
i czekam na wieści o tajemniczym Gonzo :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pt mar 19, 2010 23:17 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Czekamy z niecierpliwością :wink: :mrgreen:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Sob mar 20, 2010 8:45 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Karola daj proszę znać jak Wam minął wieczór i noc :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 20, 2010 11:43 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Puszek/Gonzo podróż bardzo dobrze przyjął, siedział grzecznie w transporterku, :)
po wyjściu z transportera w domu chłopaki się obwąchali, Gonzo poszedł robić obchód a Gizmo krok w krok za nim, i tak całą noc prawie ... Puszek/Gonzo bardzo w nocy płakał, i to na prawdę w rozdzierający serce sposób.. :(
Teraz sprawa wygląda tak: Gizmo chce się bawić zaczepia Gonza a ten ma go generalnie w nosie i olewa zachęty do zabawy woli sam sobie biegać za piłką, Gizmo go obserwuje a Gonzo olewa. :roll:
Jeszcze nic nie zjadł, i któryś mi się w nocy załatwił do pustej doniczki z ziemia :(
Ale ogólnie spodziewałam się że może być gorzej i teraz trzymam kciuki żeby chłopaki się dogadali co do wspólnej zabawy i no i mam nadzieje że Gonzo za kilka dni przestanie tak płakać za swoim domkiem...

A teraz trzymajcie kciuki za to żeby przyjaźń męsko -męska została nawiązana :ok:

karola_kaz

Post » Sob mar 20, 2010 12:04 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

u nas na początku też płakał a potem zamieniło to sie w wołanie do zabawy, daj się chłopakom poznać ,
a co doniczki , wiem , że kuwete masz krytą może gonzo nie potrafi do niej wejść , u mnie nie ma drzwiczek bo Ofelia nie wiedziała jak się ich używa i robiła na dywanik :evil: może spróbuj na pare dni wyciągnąć drzwiczki i zobaczysz czy to pomoże , co innego jeśli nabroił Gizmo - to znaczy bunt hehe , ale jak mówisz , że chce się bawić z Gonzem to raczej nie to
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 20, 2010 12:12 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

kilka fotek jak to wygląda :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
własnie Gonzo zjadł co nie co suchego :D

ta doniczka to raczej Gonzo bo Gizma widziałam już 2 razy w kuwecie dzisiaj, nie mam drzwiczek, i widziałam że Gonzo tam zagląda .. mam nadzieje że to tylko tak jednorazowo, a doniczkę już wyniosłam z mieszkania :)

karola_kaz

[poprzednia][następna]