drogi Tillku,
Ciocia jest kompletnie gruboskórna - przecież Wy nawet ściany pod kolor kotów macie

to widać na odległość, że w takim domu nie komentuje się stanu zakocenia.
Urlop - przestałam je miewać w 2005..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rakea pisze:Urlop - przestałam je miewać w 2005..
OKI pisze:Bez sensu, ja też nie czuję wewnętrznej potrzeby pracy i na nadmiar czasu bym nie narzekała![]()
![]()
OKI pisze:Własna działalność?quote]
tak jest..Mała Dzikuska pisze:Jak to Wtedy to tylko Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... mi się na usta ciśnie i się zastanawiam, po co się w ogóle o dzieci starały. Dla mody?
Pod tym względem to całkowicie, Wam dziewczyny rację przyznaję. Lepiej nie mieć dzieci, jeśli nie czuje się takiej potrzeby i odważnie do tego przyznać. Niż być dla nich matką tylko w akcie urodzenia i podczas weekendowych zakupów po galeriach handlowych.
Ale mi się zebrało...
Rakea pisze:OKI pisze:Własna działalność?quote]
tak jest..Mała Dzikuska pisze:Jak to Wtedy to tylko Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... mi się na usta ciśnie i się zastanawiam, po co się w ogóle o dzieci starały. Dla mody?
Pod tym względem to całkowicie, Wam dziewczyny rację przyznaję. Lepiej nie mieć dzieci, jeśli nie czuje się takiej potrzeby i odważnie do tego przyznać. Niż być dla nich matką tylko w akcie urodzenia i podczas weekendowych zakupów po galeriach handlowych.
Ale mi się zebrało...
powiem Ci Mała, że też tak czasem myślę o tych co rodzą to "upragnione" i natychmiast z utęsknieniem do roboty..
a na mnie krzywo się patrzą bo otwarcie mówię, że nie ciągnie mnie jak wilka do lasu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 295 gości