Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Nie dalej niż pół godziny temu uwieczniłem Dorcię rozkoszującą sie na balkonie porannymi promieniami słońca, strach pomyśleć co będzie sie działo gdy zrobi sie naprawdę ciepło
Marcelibu pisze:bubor pisze:Nie dalej niż pół godziny temu uwieczniłem Dorcię rozkoszującą sie na balkonie porannymi promieniami słońca, strach pomyśleć co będzie sie działo gdy zrobi sie naprawdę ciepło
Ja już też widzę - na razie Lizak w szelkach i na smyczy... Bo on wariat, muszę do-osiatkować balkon![]()
.
bubor pisze:Marcelibu pisze:bubor pisze:Nie dalej niż pół godziny temu uwieczniłem Dorcię rozkoszującą sie na balkonie porannymi promieniami słońca, strach pomyśleć co będzie sie działo gdy zrobi sie naprawdę ciepło
Ja już też widzę - na razie Lizak w szelkach i na smyczy... Bo on wariat, muszę do-osiatkować balkon![]()
.
Jak mus to mus Marcelibu , nie ma innego wyjścia![]()
kalair pisze:Cześć śliczna Dorciu, Buborku i Kropeńko.
mokkunia pisze:Ktoś tu brzuch opala
Marcelibu pisze:mokkunia pisze:Ktoś tu brzuch opala
Ja bym powiedziała, że ten brzuszek to dobrze okrągły jest...
bubor pisze:Marcelibu pisze:mokkunia pisze:Ktoś tu brzuch opala
Ja bym powiedziała, że ten brzuszek to dobrze okrągły jest...
Nie da sie ukryć że jego właścicielka ma duży dar przekonywania jak chodzi o kwestię posiłków , ja tak łatwo nie ulegam błagalnym spojrzeniom i ocieraniu sie o nogi ale są u nas tacy którzy zbyt łatwo ulegają " prośbom " Dorci
jola.goc pisze:A pisownią sobie głowy nie zaprzątaj; Ty masz się skupiać na tworzeniu i słuchać weny![]()
Pisownia to sprawa drugorzędna, którą zajmie się korektor![]()
Albo i nie, bo zawsze możesz zabronić, powołując się na licentia poetica![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 9 gości