Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 18, 2010 14:40 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła, niestety zawsze radości ze znalezienia domku dla tymczasika towarzyszy smutek i ból rozstania...
Otek będzie miał wspaniałą Dużą, a BAzylek zostanie uratowany...
Ściskam i proszę się nie smucić (za bardzo) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw mar 18, 2010 14:49 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

jerzykowka pisze:Ciepła, niestety zawsze radości ze znalezienia domku dla tymczasika towarzyszy smutek i ból rozstania...
Otek będzie miał wspaniałą Dużą, a BAzylek zostanie uratowany...
Ściskam i proszę się nie smucić (za bardzo) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jezrykowa jutro dopiero bedzie lament..corka chce ze mna pojechac zawiesc Otta..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw mar 18, 2010 14:51 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

MOja córka też zawsze płacze, jak odjeżdża od nas tymczas... i dlatego nie jeżdżę z nią, bo nie wiem jak by było.....
:(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw mar 18, 2010 15:06 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

magdaradek pisze:MOja córka też zawsze płacze, jak odjeżdża od nas tymczas... i dlatego nie jeżdżę z nią, bo nie wiem jak by było.....
:(

ja sie napewno poplacze..
Femka jak adoptowalam Agatke tez plakala..
niestety nie sposob nie przywiazac sie nawet do tymczasika..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw mar 18, 2010 15:10 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

oczywiście, człowiek wyleczy, odchucha a później oddać trzeba, ech....
ale zawsze takie smutki rekompensują mi cudowne wieści i zdjęcia z docelowych domów :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw mar 18, 2010 15:59 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

magdaradek tylko nie wiem jak przeprowadzic te adopcje..
umowe adopcyjna dzis napisalam,ale to chyba powinnam ja spisac na Kotylion lub schronisko..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw mar 18, 2010 18:02 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

to powinna być chyba umowa kotylionowa, znajdziesz ją na naszej stronie.
Obrazek

magdaradek

Post » Czw mar 18, 2010 20:10 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

juz mam i wszystko sobie wydrukowalam :D
Otto gotowy :roll: ..
rzeczy dla Kotyliona dla kotkow tez :ok:
tylko nam jakos smutno :cry: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 19, 2010 21:03 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

hmmm.... Otek spakowany?

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt mar 19, 2010 21:17 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ottek to chyba dzisiaj miał już być w nowym domku :roll: Jak wygląda sytuacja?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt mar 19, 2010 21:23 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Też jestem ciekawa... może Ciepła popłakuje i nie ma ochoty dziś wchodzić na miau....
Ciepla kciuki :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt mar 19, 2010 22:03 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Otek pojechal do nowego domku..
przekazalam jak go gimnastykowac..jak podawac leki..
spisalam umowe..
Murzyn zrobil swoje Murzyn moze odejsc..
buuuuuuuuuuuuuuu :cry:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 19, 2010 22:06 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła, to ze Otto znalazł u Was DT to naprawdę wielka sprawa i należą Wam się za to ukłony.
Cóż, taki los DT, wyleczyć, odchuchać i oddać, a ten paskudnik jeszcze moment o nas zapomni, zakochany w nowych Dużych :evil: smutne, ale i piękne :wink:

Będą wieści od Otto?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt mar 19, 2010 22:08 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

gosiaa pisze:Ciepła, to ze Otto znalazł u Was DT to naprawdę wielka sprawa i należą Wam się za to ukłony.
Cóż, taki los DT, wyleczyć, odchuchać i oddać, a ten paskudnik jeszcze moment o nas zapomni, zakochany w nowych Dużych :evil: smutne, ale i piękne :wink:

Będą wieści od Otto?

mam nadzieje,ze tak..
ale jakos pusto sie zrobilo..
Miko piszczy po katach..

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 19, 2010 22:11 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła pisze:Otek pojechal do nowego domku..
przekazalam jak go gimnastykowac..jak podawac leki..
spisalam umowe..
Murzyn zrobil swoje Murzyn moze odejsc..
buuuuuuuuuuuuuuu :cry:

nie płacz to była dobra robota! :1luvu: :ok: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :king:

mnie jutro też czeka rozstanie buuuuuu
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]