Nie dam rady wpaść, bo dokańczam nasze koty i chyba muszę z moją parówą do KV

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
queen_ink pisze:Akima, mam puszki, weźmiesz trochę ulotek, bo mi się nie zmieściły do plecaka.
Nie dam rady wpaść, bo dokańczam nasze koty i chyba muszę z moją parówą do KV.
queen_ink pisze:Akima, mam puszki, weźmiesz trochę ulotek, bo mi się nie zmieściły do plecaka.
miszelina pisze:queen_ink pisze:Akima, mam puszki, weźmiesz trochę ulotek, bo mi się nie zmieściły do plecaka.
A co się dzieje z Filusiem?
queen_ink pisze:miszelina pisze:queen_ink pisze:Akima, mam puszki, weźmiesz trochę ulotek, bo mi się nie zmieściły do plecaka.
A co się dzieje z Filusiem?
Filosław spoko, to Klusek coś niedomaga.
niezniszczalna pisze:BŁAGAM powiedzcie jak dawać kotu tabletki????
Ja dzisiaj już nie mam sił z Rysią. Wczoraj i przedwczoraj jakoś przełknęła, a dzisiaj to była wojna. Byłam cała w jej ślinie i pianie (tabletka w paszczy rozpuszczała się i razem ze śliną utworzyła potoki piany), a podłoga i kawałek ściany w mojej krwi, bo kot pokazał na co go stać. Przez godzinę się z nią siłowałam, aż w końcu cała tabletka się jej rozpuściła. No fakt, że to co się rozpuściło przełknęła. Mam nadzieję, że chociaż trochę leku dostało się do jej brzucha.
Obtaczanie w maśle/ pasztecie nie działa.
Ja dzisiaj już nie mam sił z Rysią. Wczoraj i przedwczoraj jakoś przełknęła, a dzisiaj to była wojna. Byłam cała w jej ślinie i pianie (tabletka w paszczy rozpuszczała się i razem ze śliną utworzyła potoki piany), a podłoga i kawałek ściany w mojej krwi, bo kot pokazał na co go stać. Przez godzinę się z nią siłowałam, aż w końcu cała tabletka się jej rozpuściła. No fakt, że to co się rozpuściło przełknęła. Mam nadzieję, że chociaż trochę leku dostało się do jej brzucha.
Obtaczanie w maśle/ pasztecie nie działa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości