OKI pisze:No i dobrze, znaczy nie trzeba kupować innego
no i dobrze, bo nie ma za co

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:No i dobrze, znaczy nie trzeba kupować innego
tillibulek pisze:kalair pisze:Moje kochają takie gadżety, muszę pilnować, jak nie wiem co!![]()
o maj gat![]()
![]()
z Freyą to bylo zabawne... najpierw sie krecila po biurku, polozyla sie, polezala, wiecie, taka ściemka, a jak tą chusteczke wylukała, to troszke sie o mnie poocierała i nagle uszka spuszczone i zwiewa z biurka - a w zebach wiadomoco
OKI pisze:To nie takFirma jest pod tym względem niezła, bo kto inny to już by dawno ogłosił upadłość i wylał wszystkich w naszej sytuacji
![]()
Ale nerwówka jest i chwilowo z żartami trzeba uważać
tillibulek pisze:OKI pisze:To nie takFirma jest pod tym względem niezła, bo kto inny to już by dawno ogłosił upadłość i wylał wszystkich w naszej sytuacji
![]()
Ale nerwówka jest i chwilowo z żartami trzeba uważać
z mojej strony to nie byl zart, bo zapalenie pluc mialam i jak tylko mam podejrzany kaszel to od razu ide na zwolnienie, zeby mi sie znowu cos po plucach nie rozhulało
ale z moim dyrkiem moge tak porozmawiac... to tez zalezy od tego z kim gadasz...
kalair pisze:Ja bym tego nie traktowala jako żart, ani złośliwość. Po prostu fakt-rozchcoruję się powaznie i nie będzie mnie dlużej. I tyle.
kalair pisze:Ja bym tego nie traktowala jako żart, ani złośliwość. Po prostu fakt-rozchcoruję się powaznie i nie będzie mnie dlużej. I tyle.
Cameo pisze:Madziu, niestety nie dam rady do Was wpaśćnie wyrobię się... może innym razem
Buziaczki dla szalonego Trio i ich opiekunki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 321 gości