Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Oj, biedna Małgoś, biedna![]()
Teraz masz już przechlapane![]()
Dzięki![]()
Z ogłaszaniem Adelki jeszcze bym się wstrzymała parę dni przynajmniej, aż będzie wiadomo co w niej siedzi. Ale tam kotów do adopcji jest zatrzęsienie
margaretka2002 pisze:
Na pewno trzeba ja troche oswoic, bo potem zacznie drapac aboco i ktos ja odda.
margaretka2002 pisze:OKI pisze:Oj, biedna Małgoś, biedna![]()
Teraz masz już przechlapane![]()
Dzięki![]()
Z ogłaszaniem Adelki jeszcze bym się wstrzymała parę dni przynajmniej, aż będzie wiadomo co w niej siedzi. Ale tam kotów do adopcji jest zatrzęsienie
Na pewno trzeba ja troche oswoic, bo potem zacznie drapac aboco i ktos ja odda.
OKI pisze:
Marzeniu, pisałysmy razem
kalair pisze:OKI pisze:Proszę, daj spokój
Dobrze.
margaretka2002 pisze:Biedna Adelka.Ludzie sa bezmyslni...
kalair pisze:A jak Adelka do Ciebie trafiła? Chyba przeoczyłam.
OKI pisze:Nie zrozumiem tego nigdy. Bo ok, kot nie taki, coś nie pasuje, nie może zostać - ale nie rozumiem, dlaczego, tym bardziej, jeśli kot nie szkodzi w żaden sposób, nie można go było zostawić, chociażby jeszcze tydzień, nie mówiąc o czasie na znalezienie innego ds
margaretka2002 pisze:OKI pisze:Nie zrozumiem tego nigdy. Bo ok, kot nie taki, coś nie pasuje, nie może zostać - ale nie rozumiem, dlaczego, tym bardziej, jeśli kot nie szkodzi w żaden sposób, nie można go było zostawić, chociażby jeszcze tydzień, nie mówiąc o czasie na znalezienie innego ds
To raz. A dwa, ze decydujac sie na zwierze wybieramy takie, o jakim wiemy, ze nam odpowiada. Ja chcialam doroslego, duzego, pregowanego, burego i wykastrowanego kocura, to mam. Maly tu wybor na forum? Wiadomo, ze maly kociak z takiego a nie innego domu bedzie mial jakies tam swoje wady, ktore sa do naprawienia, ale jesli komus nie chce sie z tym bawic to po co zawraca glowe?
OKI pisze:kalair pisze:A jak Adelka do Ciebie trafiła? Chyba przeoczyłam.
Nie da się ukryć, przeoczyłaś - bo to migusiem było![]()
Tak trafiła viewtopic.php?f=1&t=107516&start=150
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:A jak Adelka do Ciebie trafiła? Chyba przeoczyłam.
Nie da się ukryć, przeoczyłaś - bo to migusiem było![]()
Tak trafiła viewtopic.php?f=1&t=107516&start=150
0 rany..Trzymamy za domek dla Adelki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 283 gości