K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 19, 2010 10:16 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Akima pisze:
miszelina pisze:
Akima pisze:JA też je kocham i chcę mieć blisko. Problem w tym, że z Nim jeszcze nikt nie wygrał. Ma focha i już!

Miszelino jesli nikt inny nie może, to ja wezmę dyżur popołudniowy w sobotę. Boję się o Aiszę.

Dzięki, ja też się o nią boję :( Zastrzyki dla panienek są na półeczce w pierwszym pomieszczeniu, nad szufladami. Wczoraj strasznie się obie wyrywały, jak doktro kłuł :(

Będę u nich rano w sobotę i mam nadzieję, że Aisza będzie w lepszej formie.

Antybiotyk nie powinien być w lodówce ?

Doktor mówił, że nie. Zresztą to samo mówiła mi też swego czasu Motyka.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt mar 19, 2010 10:18 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Akima pisze:Z tego co mówi Tweety to Nuka chyba odchodzi.

NIE !!!!!!!! prosze!!!
ze tez ja w poniedzialek nie mailam dyzuru i nie krzyczalam...
czuje sie winna, kochana kotenko, nie odchodz!! prosze!
ona sie do mnie tak mocno tulila...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt mar 19, 2010 10:40 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

kosma_shiva pisze:
Akima pisze:Z tego co mówi Tweety to Nuka chyba odchodzi.

NIE !!!!!!!! prosze!!!
ze tez ja w poniedzialek nie mailam dyzuru i nie krzyczalam...
czuje sie winna, kochana kotenko, nie odchodz!! prosze!
ona sie do mnie tak mocno tulila...

Kosma, ja miałam wieczorem i zgłaszałam :( Poza tym potem była Tweety i też widziała.
Obrazek

miszelina

Post » Pt mar 19, 2010 10:45 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

miszelina pisze:
Miuti pisze:Pan Bóg nie lubi zwierzątek.

Wręcz przeciwnie, kocha je i dlatego chce mieć je u siebie.

no to Nukę już ma ...
podpisałam kolejny wyrok... wykonano ....

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt mar 19, 2010 10:50 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Tweety pisze:
miszelina pisze:
Miuti pisze:Pan Bóg nie lubi zwierzątek.

Wręcz przeciwnie, kocha je i dlatego chce mieć je u siebie.

no to Nukę już ma ...
podpisałam kolejny wyrok... wykonano ....

nieeeeeeeeeeeeeeeeee :crying: boze czemu ja zabrales...
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt mar 19, 2010 10:59 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

ja sie z nia zegnalam...calowalam pysio, ale to mialo byc tylko na chwilke...
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt mar 19, 2010 11:09 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Rozmawiałam z Tweety. Wchodzą nowe procedury. Trzeba bardziej przyglądać się Kocimiakom.

Nie wiem czy ma to sens, ale sprawa jest moim zdaniem pilna. Może trzeba się jednak spotkać. Jeśli uważacie, że warto, to zapraszam do siebie. Wiem, że to zadupie i że późno, ale w obecnym stanie rzeczy to pilne!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt mar 19, 2010 11:14 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Czy ktoś zaobserował, że kotka z klatki od edit_f wogóle je. Ja ile razy jestem to jedzenie stiu. Ktoś ma inne obserwacje. Podobnie z Dymitrem. czy ktoś widział zjedzone miski ?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt mar 19, 2010 11:19 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

W tej smutnej chwili mam dobre wiesci,

Prot zostaje na ds w swoim dt !!
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pt mar 19, 2010 11:22 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Patka_ pisze:W tej smutnej chwili mam dobre wiesci,

Prot zostaje na ds w swoim dt !!

Wyciągnełaś Marcela w ostatniej niemal chwili przez zarazą. Jak się czuje. Czy już wie co to kuweta?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt mar 19, 2010 11:28 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Akima pisze:Rozmawiałam z Tweety. Wchodzą nowe procedury. Trzeba bardziej przyglądać się Kocimiakom.

Nie wiem czy ma to sens, ale sprawa jest moim zdaniem pilna. Może trzeba się jednak spotkać. Jeśli uważacie, że warto, to zapraszam do siebie. Wiem, że to zadupie i że późno, ale w obecnym stanie rzeczy to pilne!

Nad procedurami nie ma co dyskutować. Spisać, wydrukować, wywiesić na Kocimskiej. Moim zdaniem należałoby ograniczyć ilośc osób przychodzących obecnie na Kocimską, ale to nierealne.
Obrazek

miszelina

Post » Pt mar 19, 2010 11:30 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Akima pisze:Czy ktoś zaobserował, że kotka z klatki od edit_f wogóle je. Ja ile razy jestem to jedzenie stiu. Ktoś ma inne obserwacje. Podobnie z Dymitrem. czy ktoś widział zjedzone miski ?

ważne! ktoś widział ich jedzących albo raczej mających zjedzone? i kiedy ostatnio?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt mar 19, 2010 11:30 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Obrazek

moja malutka... [*][*][*]
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt mar 19, 2010 11:32 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Tweety pisze:
Akima pisze:Czy ktoś zaobserował, że kotka z klatki od edit_f wogóle je. Ja ile razy jestem to jedzenie stiu. Ktoś ma inne obserwacje. Podobnie z Dymitrem. czy ktoś widział zjedzone miski ?

ważne! ktoś widział ich jedzących albo raczej mających zjedzone? i kiedy ostatnio?

W poniedziałek i wczoraj wieczór miski były pełne, tak samo u Mariny, kotek z Mangghi i Majki. Jadł cat-room, Agłaja i Murka.
Obrazek

miszelina

Post » Pt mar 19, 2010 11:43 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

miszelina pisze:
Tweety pisze:

W poniedziałek i wczoraj wieczór miski były pełne, tak samo u Mariny, kotek z Mangghi i Majki. Jadł cat-room, Agłaja i Murka.

Kosma, niezniszczalna. Jak u was ?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]