Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
honda11 pisze:mocne kciuki za Tyskie Mruczki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Quera pisze:Dzisiaj pisałam e-mailem do kilkudziesięciu producentów karm i sklepów internetowych z prośbą o próbki karm dla psów i kotów. Zobaczymy co z tego wyjdzie![]()
Jeśli przyślą mi parę próbek, chętnie oddam je pani Justynie. Wiem, że to niewiele, kilka opakowań po 50 g, ale zawsze coś...Oczywiście gdyby chciała...
Ostatecznie jeszcze nie dostałam odpowiedzi na maile, więc czekam cierpliwie![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Quera pisze:Dzisiaj pisałam e-mailem do kilkudziesięciu producentów karm i sklepów internetowych z prośbą o próbki karm dla psów i kotów. Zobaczymy co z tego wyjdzie![]()
Jeśli przyślą mi parę próbek, chętnie oddam je pani Justynie. Wiem, że to niewiele, kilka opakowań po 50 g, ale zawsze coś...Oczywiście gdyby chciała...
Ostatecznie jeszcze nie dostałam odpowiedzi na maile, więc czekam cierpliwie![]()
Quera to by była super pomocBardzo dziękuję
![]()
Quera pisze:Wiecie co...
Jeszcze nigdy nie uczestniczyłam w łapance.
Gdybyście kogoś potrzebowali to ja chętnie bym pomogła![]()
No chyba, że mój wiek jest nieodpowiedni
Betaka pisze:Quera pisze:Wiecie co...
Jeszcze nigdy nie uczestniczyłam w łapance.
Gdybyście kogoś potrzebowali to ja chętnie bym pomogła![]()
No chyba, że mój wiek jest nieodpowiedni
Matko! tzn. za młoda, czy za stara jesteś?Justynie taka pomoc na pewno się przyda, ma kilka mruczków na oku
Justyna, muszę się bezwzględnie do Ciebie wybrać, prezencik od Kropki muszę przecież przekazać. Qrcza, takie wyzwanie logistyczne, d a l e k o mam
Reprymendę powinnam otrzymać i to solidną
Quera pisze:Chyba za młoda, tzn 12 lat![]()
Jeśli tylko mogłabym jakoś pomóc w łapance, posiedzieć z kotami czy cokolwiek to ja bardzo chętnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 167 gości