Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Piątkowa akcja na Bródnie z wieczornej stała się nocna. Początek o jakiejś 22.
W związku z tym nadal poszukuję kierowcy i towarzysza łapanki.
Aleba pisze:(...)poszukuję:
* kierowcy, który w piątek / sobotę odwiezie z lecznicy 2 kotki na Bródno
* kierowcy, który w sobotę pomoże przetransportować kotkę z lecznicy na Żelazną
Może być ta sama osoba
15pietro pisze:Macie może jakieś maluchy do adopcji, tak do 4 miesięcy? Zadzwoniła dziś do mnie pani, która zna dobry dom dla kociaka a ja mam tylko maluchy z grzybem.
piotr568 pisze:15pietro pisze:Macie może jakieś maluchy do adopcji, tak do 4 miesięcy? Zadzwoniła dziś do mnie pani, która zna dobry dom dla kociaka a ja mam tylko maluchy z grzybem.
Takie cuś mamy w lecznicy:, tylko musielibyśmy się od lekarzy dowiedzieć jaki jest jej stan, czy mozna ją wydać. To jest kotka oceniona na ok 4 miesiące, została komuś podrzucona w transporterze do ogródka. Na razie wiadomo że człowieka się nie boi i nadstawia do głaskania.
Agneska pisze:Dzisiaj wieczorem zabiore kotki na Brodno, ale jutro juz nie dam rady przyjechac.
Aleba pisze:A jutro do lecznicy podjadę ja, zabiorę tę małą kicię z maseczką na pysiu do jej DT
Uschi pisze:Aleba pisze:A jutro do lecznicy podjadę ja, zabiorę tę małą kicię z maseczką na pysiu do jej DT
kto kto kto?
alix76 pisze:Uschi pisze:Aleba pisze:A jutro do lecznicy podjadę ja, zabiorę tę małą kicię z maseczką na pysiu do jej DT
kto kto kto?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 592 gości