MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw mar 18, 2010 21:21 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

magdaradek pisze:No i super. Taki ma już charakter i widać okazywanie miłości człowiekowi to sens jej życia :mrgreen:

Cała Maryśka :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Czw mar 18, 2010 21:40 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dulencja pisze:
magdaradek pisze:No i super. Taki ma już charakter i widać okazywanie miłości człowiekowi to sens jej życia :mrgreen:

Cała Maryśka :mrgreen:

bo Maryski już takie są :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw mar 18, 2010 21:43 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Maryśki są silnie uzależniające :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Czw mar 18, 2010 21:43 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

wiem, mam teraz jedną na tymczasie ;)
ale w sobotę jedzie już do nowego domu.
Obrazek

magdaradek

Post » Czw mar 18, 2010 21:49 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

magdaradek pisze:wiem, mam teraz jedną na tymczasie ;)
ale w sobotę jedzie już do nowego domu.

Znaczy się będziesz na odwyku :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Sob mar 20, 2010 19:18 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Marysia się pokazuje :wink: :lol: :twisted:

Dzis rano uznała końcówkę mopa za swojego kuzyna i było zaczepianko, łapanie za końcówki, ciąganie (z kijem) po chałupie, a po rozłączeniu mopa z kijem przeze mnie istne szaleństwo :lol:

Dulencja

Post » Sob mar 20, 2010 21:45 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

No widzisz! A mówiłaś, że Maryśka się nie bawi :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie mar 21, 2010 18:12 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

magdaradek pisze:No widzisz! A mówiłaś, że Maryśka się nie bawi :twisted:

Fakt, Marysia zaczęła troszkę rozrabiać :lol: Co oczywiście mnie baaardzo cieszy :mrgreen: Bo ja kocham koty z gatunku "totalnej demolki" :twisted: :mrgreen:

Maryś to najbardziej całuśny kot z jakim miałam do czynienia :wink: Włazi na kolana, siedzi i buziakuje :wink: :mrgreen: I jak ja nie całuję Marysi, to ona siedząc na kolanach wpycha tego swojego cudnego nochala i całuje mnie :mrgreen:

Naprawdę Marysia jest niessssamowita, zwłaszcza jeśli chodzi o wyznawanie miłości Dużej i szeroko pojętą konieczność obecności człowieka w jej kocim życiu :mrgreen:

Dulencja

Post » Nie mar 28, 2010 16:07 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Marynia jest najsłodszym footrzakiem, jakiego spotkałam :mrgreen:

Całuśne to to jak diabli, śpi na mojej głowie, wtula się we włosy i mruczy mi do snu :D

Zawarła stałe przymierze z Maszutką i Panienki szaleją wspólnie i ganiają z wiatrem po chałupie :D :twisted:

Mam wpada cały czas i ukochuje i dogadza "swojej dziewczynie", jak tylko może :mrgreen:

Dulencja

Post » Nie mar 28, 2010 18:33 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

ona po prostu dziękuje... za życie :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Nie mar 28, 2010 20:52 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Georg-inia pisze:ona po prostu dziękuje... za życie :)

prawda! prawda!
Obrazek

magdaradek

Post » Wto mar 30, 2010 8:42 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

magdaradek pisze:
Georg-inia pisze:ona po prostu dziękuje... za życie :)

prawda! prawda!

No to sobie zajrzałam ;)

Pomyślności, Maryśka :mrgreen: :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw kwi 01, 2010 22:03 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Maryś ma się znakomicie :D
Podpatruje koty w zabawie i sama zaczyna naśladować :wink:

Choć to niemożliwe, moja Mam zakochana jeszcze bardziej :twisted: :mrgreen: Nadal molestuje Panią ze sklepu zoo i jak mawia Mam mąż, kobieta na jej widok albo ucieka z rozwianym włosem w panice wpadając na regały, albo odbiera pilny tel, przy czym rozmowa polega na "mhm, tak, dobrze..." i tak bez końca, albo do chwili kiedy Mam na jej zmianie ze sklepu nie wyjdzie :ryk: :ryk: :ryk: Tak więc czasem Mam sama buszuje po sklepie i kupuje puszki wyłącznie powyżej 5 zeta, bo jej się wydaje, że dobrze :wink: Ja jej mówię, że ma zwracać uwagę na skład i słyszę "yhy" :twisted: :twisted:

Ostatnio zrobiła mi awanti, jak się dowiedziała ile kosztuje dieta Gucia (pnn) i oczywiście scena, bo jak ja mogę Jej Marysi nie karmić saszetkami za ponad 4 zeta.... Tylko jakaś marna Bozitka - sprawdziła gramaturę-za marne prawie 6 zeta :mrgreen:

Pani w sklepie z wołowiną też ma dosyć Mam, bo jak się okazało, to każe sobie podać kawałki surowej wołowiny do spróbowania :ryk: :ryk: :ryk: Jeszcze troszkę a będzie zabierać do sklepu Marysię, zeby skosztowała, czy Jej smakuje :ryk: :ryk:

Zwariowała mi Mam :twisted: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Czw kwi 01, 2010 22:07 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

I jak będę miała wolne, muszę koniecznie obfocić Maryśkę, bo zrobiła się duża i po prostu grooba :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Pt kwi 02, 2010 7:53 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

to czekamy na fotki :)
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]