ogromnie się cieszę z takich wieści

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mariolatro pisze:Ogromnie się cieszę, takie szczęśliwe zakończenie dla tego bidulka
Ciepła pisze:CC co to za bieda??
CoolCaty pisze:Bazylek jest już w domu stałym![]()
![]()
![]()
Dzięki ogłoszeniom Asi Sis i bezpośrednim uczestnictwie przy adopcji gosiaa, śpieszę donieśc, że Bazylek zamieszka w domu z dwoma tolerancyjnymi kotkami i dwoma miłymi pieskami. Koty wychodzą tylko na osiatkowany balkon. Państwo sa 24 godziny na dobę w domu, bo mają tam biuro. Gosiaa mówi, ze ludzie wspaniali i widać, że zakochani w zwierzętach. Umowa podpisana. Pan pytał czy w umowie jest napisane, że kotka żona teraz bedzie traktowała lepiej niz męża![]()
CoolCaty pisze:Ciepła pisze:CC co to za bieda??
Piękny, przepiekny biały z burym kocurek ze szpitala łódzkiego schroniska. Miał złamaną żuchwę, która musi się do końca zrosnąć. Je bez problemów. Nie widzi na jedno oczko. Milutki, kochany, wykastrowany. No tylko brać!
Abo czarny kocurek z pękniętą miednicą. Chodzi normalnie, chociaz się lekko chwieje. Musi posiedziec w klatce około miesiąca i będzie śmigał az miło! Tylko on to psów nie lubi.
Albo 5 miesięczny burasem na doswojenie, śliczny, tylko prycha jeszcze. Zdrowy.
Albo 6 miesieczny pingwinek z gilem. Przytulaśny, kochaniutki i bardzo maleńki i drobniutki. Fajnie mu gile zasychają w noie i trzeba mu grzebać lekko, ale on to lubi.
Albo 6 miesięczna czarno biała koteczka zagilana. Ma super krótki ogonek i jest słodka na maxa. Narazie jest tragicznie brudna, ale jak ię ją wykąpie, to będzie cudo.
Albo buro biały kocurek wykastrowany z zielonymi oczami. Też zagilany, kochaniutki, tylko upaść go trzeba. Miziaczek.
Jak jeszcze za mało, to za chwilkę dopiszę kolejne. Tylko musi być szybka decyzja, to sobie po drodze ze schronika odbierzecie
Satyr77 pisze:Bazylek w domku![]()
![]()
Ja wiem żę jest tyle kotów w potrzebie ale może Pascal
CoolCaty pisze:Satyr77 pisze:Bazylek w domku![]()
![]()
Ja wiem żę jest tyle kotów w potrzebie ale może Pascal
O widzisz, to chyba dobry pomysł, bo Pascal przeciez spoko z psami, no nie?
Ciotka Ciepła, a może byś tak przed 16-ta podjechała po drodze do schronu?
Czy mam sama za Ciebie zdecydować i przywieźc Ci nowego kotka na 17-tą do Seidla?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia, kasiek1510, raiya i 52 gości