zabers pisze:Dama Ya - jeśli tylko uda się załatwić ramki (tudzież inne cudactwa) - powiadomię. Zapisałam Cię w moim "kapowniku".

Zapomniała o mnie żabers, zapomniała

Moderator: Moderatorzy
zabers pisze:Dama Ya - jeśli tylko uda się załatwić ramki (tudzież inne cudactwa) - powiadomię. Zapisałam Cię w moim "kapowniku".
Legnica pisze:... Proszę o wpisanie opcji i ceny na "kup teraz"przy fantach,o ile taka opcja istnieje...
Aleksandra59 pisze:Ale doprecyzuję posta Zabers![]()
Zdecydowałam się na DOSTAWĘ do mnie tylko ramki nr 1
Pozostałe dwie - czyli nr 2 i nr 4 - jak napisała Zarbes powracają do gry
Taka skrupulatna jestem
![]()
![]()
![]()
zabers pisze:Aleksandra59 pisze:Ale doprecyzuję posta Zabers![]()
Zdecydowałam się na DOSTAWĘ do mnie tylko ramki nr 1
Pozostałe dwie - czyli nr 2 i nr 4 - jak napisała Zarbes powracają do gry
Taka skrupulatna jestem
![]()
![]()
![]()
Święta racja (teraz, uwaga, muszę siebie ofuczeć - "za dużo telewizji oglądasz, zabers, za dużo. Antosia Macierewicza sie nasłuchałaś i teraz "skróty myślowe" ci w głowie. Osioł z ciebie, zabers, osioł patentowany")
Aleksandra59 - wybacz. Na swoją (nędzną i nieudolną) obronę powiem tylko, że na pierwszej stronie wpisałam Twój zakup i nawet podkreśliłam. (...)
Aleksandra59 pisze:Gdybym wiedziała jakie konsekwencje wywoła mój post - nigdy w życiu bym go nie napisałaZabers bardzo mi przykro, że przez moją - niczym nieuzasadnioną potrzebę doprecyzowania - musiałaś przyznać się publicznie do uważnego słuchania A.M.
Wybacz mi, proszę - ja w odróżnieniu od Ciebie nie mam nic na obronę
Ten osioł patentowany - to ja, A59 ..........
zabers pisze:jaaana-nie martw się. W razie czego wiem jak Ci pomóc. Po tych wszystkich bazarach i cudaczeniem z wysyłkami, nasz syn wymyślił mi przydomek (skądinąd, nie powiem, dość trafny) - Królowa Taśmy Klejącej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości