K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 18, 2010 15:21 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Czy Leone potrzebują zastępstwa na niedzielę? Wieczorem? To ja mogę wziąć :)

Czy spotkanie jutro zupełnie się nie odbywa czy odbywa się w innym miejscu?

Na Kocimskiej z rana kicha ze sprzątania klatki Dymitra, normalnie latał po niej, bił, syczał, potem zaczął dyszeć chyba ze stresu to już nie próbowałam tam wleźć :oops: Przez cały czas bałam się, że mi ucieknie - jak sprzątacie tę klatkę wieczorami?? Wsunęłam mu mokre przez kraty, dolałam wodę, ale klatka cała zasyfiona... Miszelino, kiedy będziesz na Kocimskiej? Może podeszłabym ok 19 pomóc z Dymitrem/nauczyć się na jutro :roll:? Jak coś, to daj znać smsowo prosze, bo zaraz idę do pracy, a nie odbieram telefonów w pracy.

Kosma, dziękuję ogromne za spsikanie fantów :1luvu:

Miuti, queen_ink, Cammi, mjs
- fanty do odbioru na Kocimskiej - w szafce z lekami - tej najbliższej do łazienki, na dole po prawej stronie za drzwiczkami na półce, wszystko opakowane i odkażone, fanty w środku styczności z niczym niedobrym nie miały.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw mar 18, 2010 15:26 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

kto może dorobić klucze do kocimskiej?, bo jutro trzeba je przekazać Kalinie, nowej wolontariuszce

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw mar 18, 2010 15:41 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Tweety pisze:kto może dorobić klucze do kocimskiej?, bo jutro trzeba je przekazać Kalinie, nowej wolontariuszce

Ja się postaram zrobić dziś wieczorem i zostawić na Kocimskiej - zostawić czy mieć przy sobie? Gdyby był zamknięty punkt dorabiania kluczy, dam znać.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw mar 18, 2010 15:44 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

milu pisze:
Tweety pisze:kto może dorobić klucze do kocimskiej?, bo jutro trzeba je przekazać Kalinie, nowej wolontariuszce

Ja się postaram zrobić dziś wieczorem i zostawić na Kocimskiej - zostawić czy mieć przy sobie? Gdyby był zamknięty punkt dorabiania kluczy, dam znać.

bardzo dziękuję! zostawić

Tweety

Post » Czw mar 18, 2010 15:58 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Miszelina, pan Grzegorz przywiezie karmę dla Aani dzisiaj na Kocimską ok 19-stej, możliwe, że ktoś od Katgral też przywiezie zamówienie o tej porze do Ciebie więc gości będziesz mieć niestety bez przerwy, co wiem, że nie ułatwia karmienia i sprzątania :roll:

Tweety

Post » Czw mar 18, 2010 16:03 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Tweety pisze:Miszelina, pan Grzegorz przywiezie karmę dla Aani dzisiaj na Kocimską ok 19-stej, możliwe, że ktoś od Katgral też przywiezie zamówienie o tej porze do Ciebie więc gości będziesz mieć niestety bez przerwy, co wiem, że nie ułatwia karmienia i sprzątania :roll:

Poradzę sobie :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw mar 18, 2010 16:15 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

miszelina pisze:
Tweety pisze:Miszelina, pan Grzegorz przywiezie karmę dla Aani dzisiaj na Kocimską ok 19-stej, możliwe, że ktoś od Katgral też przywiezie zamówienie o tej porze do Ciebie więc gości będziesz mieć niestety bez przerwy, co wiem, że nie ułatwia karmienia i sprzątania :roll:

Poradzę sobie :)

wiem, bo jesteś dzielna dziewczynka :)

Tweety

Post » Czw mar 18, 2010 16:20 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

A ja się w drzwiach nie mieszczę bo 3 paki z puszkami stoją i zagracają moje małe mieszkanko.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw mar 18, 2010 16:31 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Akima pisze:A ja się w drzwiach nie mieszczę bo 3 paki z puszkami stoją i zagracają moje małe mieszkanko.

to może dieta? :wink:
a tak serio, serio, kto da radę odgruzować Akimy mieszkanie z darów z Niemiec i zawieźć kocie żarełko na Kocimską?

Tweety

Post » Czw mar 18, 2010 16:34 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Rozliczenie bazarków:
slapcio 30zł
Afatima 50zł
ewkaa 7,5zł
fonja 20zł

Razem: 107,5zł
Koszty przesyłek: 28,5zł
Przelałam: 79zł
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw mar 18, 2010 16:36 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Wiem, że wszyscy bardzo zapracowani, więc z taką pewną nieśmiałością :oops: - trzy fotki z dzisiejszej sjesty:
W roli głównej Melvinek. Obrazek Obrazek Obrazek Ivanko robi za poduszkę.

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Czw mar 18, 2010 16:47 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Śliczne chłopaki, a Ivanko - posłanko strasznie kochany jest, szkoda, że Dymitr nie jest choć trochę do niego podobny z charakteru, bo z wyglądu całkiem-całkiem.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw mar 18, 2010 17:24 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Grację możemy odgruzować w sobotę, ewentualnie w piątek wieczorem, jak weźmiemy kotowóz.
Milu, miszelino - :1luvu: :1luvu: dziękujemy za zastępstwo.

Przypominam, że bierzemy też transportowy za tydzień. Przynajmniej tak pomożemy przy dyżurach.

Czy Roman mógłby zwrócić uwagę też na Dusię? Obiecałam pani, że będziemy w kontakcie, więc chcę wiedzieć, czy wszystko jest dobrze, póki co.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw mar 18, 2010 19:13 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Leone pisze:Grację możemy odgruzować w sobotę, ewentualnie w piątek wieczorem, jak weźmiemy kotowóz.
Milu, miszelino - :1luvu: :1luvu: dziękujemy za zastępstwo.

Przypominam, że bierzemy też transportowy za tydzień. Przynajmniej tak pomożemy przy dyżurach.

Czy Roman mógłby zwrócić uwagę też na Dusię? Obiecałam pani, że będziemy w kontakcie, więc chcę wiedzieć, czy wszystko jest dobrze, póki co.

ja co prawda wydaję tylko dyspozycję zza pracowego biurka i nie widzę co się dzieje na miejscu ale wiem, że Dusia też będzie "obrabiana" gdyż przede wszystkim ma dostać zastrzyk.

Z tego wszystkiego zorientowała się dopiero teraz, że jest już po 19-stej i dr Maja już poszła do domu ale telefon w Theriosie jeszcze ktoś odebrał. Biedna Nuka skarży się bardzo, płakała do słuchawki, bidusia :cry: Jest na kroplówkach, dużo siusia, leży na termoforkach. Nie mierzą jej teraz temperatury, bo boli ją pupa.
Mam nadzieję, że da radę. Nie no, musi dać! Nie ma innej opcji!

Tweety

Post » Czw mar 18, 2010 19:49 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Tweety pisze:Z tego wszystkiego zorientowała się dopiero teraz, że jest już po 19-stej i dr Maja już poszła do domu ale telefon w Theriosie jeszcze ktoś odebrał. Biedna Nuka skarży się bardzo, płakała do słuchawki, bidusia :cry: Jest na kroplówkach, dużo siusia, leży na termoforkach. Nie mierzą jej teraz temperatury, bo boli ją pupa.
Mam nadzieję, że da radę. Nie no, musi dać! Nie ma innej opcji!

Musi dać!

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]