Kotka wenge :) fotki s 33,40,44,53 przenosimy się do Odżo :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 23:14 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

dune pisze:
kociczka39 pisze:Z racji,że nowy wątek ,pomyślałam też o czymś nowym,może teraz ją ktoś dojrzy?

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/f7w2][img]http://tnij.org/f7w3[/img][/url]

Obrazek

Ah kochana jestes, ja to cipa , wcale nie pomyslalam ze musi byc nowy kierunkowskaz do nowej częsci
ale sie zastanawialam ze nowych fotek nawrzucalam i ciekawe co ty na to :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kalair pisze:Hej Kitko! 8)
A bannerek do tej części będzie? :oops:

Nie tylko w twoich czyta :) witamy :)

Hehe :ryk: :ryk: :ryk:
Częściowo dzisiaj zupełnie poza forumem byłam,dzięki jednej Dobrej Duszyczce :1luvu: banerek się zmieścił jeszcze na pierwszej stronie
A tymi nowymi fotkami to się zajęłam wczoraj albo przedwczoraj.Reszta dzisiaj,przed chwilą niemalże
Eee to jednak mogę iść na wróżkę :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: jak czytam w waszych myślach :mrgreen: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 17, 2010 23:18 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

kociczka39 pisze:Hehe :ryk: :ryk: :ryk:
Częściowo dzisiaj zupełnie poza forumem byłam,dzięki jednej Dobrej Duszyczce :1luvu: banerek się zmieścił jeszcze na pierwszej stronie
A tymi nowymi fotkami to się zajęłam wczoraj albo przedwczoraj.Reszta dzisiaj,przed chwilą niemalże
Eee to jedna mogę iść na wróżkę :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: jak czytam w waszych myślach :mrgreen: :piwa:

No tylko sie kochana tak nie rozpędzaj z tym czytaniem...bo ja mam mysli niezakunieczne czasami :)
a ty juz matka dziecku jestes :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Śro mar 17, 2010 23:22 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

co u kici?
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro mar 17, 2010 23:23 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

dune pisze:
kociczka39 pisze:Hehe :ryk: :ryk: :ryk:
Eee to jedna mogę iść na wróżkę :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: jak czytam w waszych myślach :mrgreen: :piwa:

No tylko sie kochana tak nie rozpędzaj z tym czytaniem...bo ja mam mysli niezakunieczne czasami :)
a ty juz matka dziecku jestes :ryk: :ryk: :ryk:

No jesio trochę mi zostało.Ale młodzież też zadowolona chyba ,bo mi drałuje po brzuchu :piwa:
Buahaha,a z twoimi myślami damy se radę :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro mar 17, 2010 23:26 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

kociczka39 pisze:młodzież też zadowolona chyba ,bo mi drałuje po brzuchu :piwa:

Pamietam jak po moim brzuchu dralowala...fajnie bylo....eh eh eh
goopio tak, jak sie pomysli ze juz nigdy więcej...
Obrazek

dune

Post » Śro mar 17, 2010 23:27 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

dune pisze:

No zajefajne uczucie,zwłaszcza jak widzisz jak CI czasem brzuchol do góry podskakuje.
Ja też pewnie teraz się będę musiała nacieszyć,bo na daną chwilę to będzie ten jedyny
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro mar 17, 2010 23:52 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

kociczka39 pisze:
dune pisze:

No zajefajne uczucie,zwłaszcza jak widzisz jak CI czasem brzuchol do góry podskakuje.
Ja też pewnie teraz się będę musiała nacieszyć,bo na daną chwilę to będzie ten jedyny

na tą chwilę to wiadomo...trudno po tygodniu myslec o nastepnym :)
ale u mnie to juz całkiem po robocie :( no ale co, zaraz na wnuki bede czekac :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Post » Śro mar 17, 2010 23:58 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

dune pisze:

na tą chwilę to wiadomo...trudno po tygodniu myslec o nastepnym :)
ale u mnie to juz całkiem po robocie :( no ale co, zaraz na wnuki bede czekac :ryk: :ryk:

My tak na razie na dzień dzisiejszy,ale wiadomo ,różnie bywa
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw mar 18, 2010 0:05 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

Cudna ta kicia :1luvu:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw mar 18, 2010 7:35 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

Nowy wątek,nowa nadzieja!
Kitka jest taka cudna,Odżo też-nie może tak być,żeby ich nikt nie pokochał!!!!!!!
Domki-oczy przetrzec i kochać! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw mar 18, 2010 8:29 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

Dzień dobry słodka Kitko :1luvu: Niech ci nowy wątek przyniesie dużo szczęścia i ukochany domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 18, 2010 9:36 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

o, jaki ładny tytuł wątku... nie znalazłabym sama :D
ale chyba przekłamanie jest bo wenge bardziej w brąz niż w czerń wpada (tak mi się wydaje) :wink:
powodzenia Kitko :ok:
Tiramisu moja mała iskierko...bardzo przepraszam

vilinskonov

Od: Śro sty 20, 2010 11:39

Post » Czw mar 18, 2010 10:26 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

hej Kitko :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw mar 18, 2010 11:00 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

dzien dobry moja czarna miziasta Kitko :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw mar 18, 2010 21:04 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

Agulas74 pisze:Cudna ta kicia :1luvu:

Witamy serdecznie :) nową fanke kitkową :)
Obrazek

dune

[poprzednia][następna]