MATRIOCHY, ... - NA MILENAP (KONIEC)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 18, 2010 9:52 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

50pln za wszystkie matrioszki :twisted:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Czw mar 18, 2010 9:55 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

8O
kwiat groszku... zatkało mnie, nie powiem, ale ... muszę Cię prosić o sprecyzowanie. Legnica już jedną licytuje. Jak mam to wpisać? Podnieść o złotówkę? Brak pomysłów. Help, pomocy, ratunku!
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw mar 18, 2010 9:56 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

może 50 zł podzielić przez liczbę matrioszek i tak to rozpisać?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw mar 18, 2010 9:59 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

No chyba tak zrobię ... :conf:

edit: zrobiłam (i zobaczymy co się stanie). Spokojnie poczekam :mrgreen: Obrazek
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Czw mar 18, 2010 10:21 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

zabers pisze:No chyba tak zrobię ... :conf:

edit: zrobiłam (i zobaczymy co się stanie). Spokojnie poczekam :mrgreen: Obrazek

hyhy - wybacz, zobaczyłam taki nawał matrioszek i mi się "ja-chcieć-ja-musieć-ja-mieć" włączyło. :roll: a myślenie lekko padło. przepraszam za zamieszanie. :oops:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

kwiat groszku

Post » Czw mar 18, 2010 10:35 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

Kurcze, przegapiła takie piękne ramki. Zabers, ja to zawsze proszę o cynk, że nowa aukcja sie pojawiła! :?

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Czw mar 18, 2010 10:39 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

Nie ma sprawy, kwiat groszku. Ja też nieco się "zacięłam", ale koleżanki z forum działają. dagmara-olga pomogła (ukłony) i sprawa załatwiona. :P

Dama Ya - wybacz, nie sądziłam, że to Cię zainteresuje. Jakoś mi się w głowę wbiło, że to chodzi o muzylę i biżu.
Ale zróbmy tak: ja wiem kto mi te ramki podesłał. Spróbuję na głowie stanąć i "skołować". Już dzwonię i duszę/ jęczę/nagabuję Czcigodną Fundatorkę.

zabers

Post » Czw mar 18, 2010 10:45 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

zabers pisze:Nie ma sprawy, kwiat groszku. Ja też nieco się "zacięłam", ale koleżanki z forum działają. dagmara-olga pomogła (ukłony) i sprawa załatwiona. :P

Dama Ya - wybacz, nie sądziłam, że to Cię zainteresuje. Jakoś mi się w głowę wbiło, że to chodzi o muzylę i biżu.
Ale zróbmy tak: ja wiem kto mi te ramki podesłał. Spróbuję na głowie stanąć i "skołować". Już dzwonię i duszę/ jęczę/nagabuję Czcigodną Fundatorkę.

Ja tam różne gadżety kocie zbieram :D, jak wszyscy na miau z resztą :? Twoje kocie kubaski już mam i się rewelacyjnie spisują :D :ok:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Czw mar 18, 2010 11:18 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

o, jak mi miło, że na mnie czekasz =)

to kubek w kup teraz jak najbardziej w takim wypadku =)
bazarkowo:
handmade: klik
różności: klik

zalbi

Od: Pt wrz 11, 2009 20:04

Post » Czw mar 18, 2010 11:20 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

Dama Ya pisze:Ja tam różne gadżety kocie zbieram :D, jak wszyscy na miau z resztą :? Twoje kocie kubaski już mam i się rewelacyjnie spisują :D :ok:

Mogę się do czegoś przyznać? Ja nie zbieram :oops: Ponieważ prowadzę bazary, zawsze coś kociego w domu jest (bo wszyscy Krewni i Znajomi Królika od dawna wiedzą na czym polega moja pomoc), ale nie zostawiam - wszystko idzie "w ludzi" (trochę mam przesyt) :oops: .

Też mam taki kubek (z tej serii, ale nie z kotem) i muszę przyznać Ci rację - spisuje się świetnie. Nic się tam nie zdrapuje, nie zaczernia. Muszę przydusić Czcigodnego Fundatora (od którego je mam), czy nie będzie miał w przyszłości jakichś jeszcze.

zalbi - już się robi. Od razu wysyłam PW i poproszę o adres.

zabers

Post » Czw mar 18, 2010 11:23 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

Dziewczyny, dziękuję ogromnie :1luvu:

Tempo zawrotne :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw mar 18, 2010 14:11 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

Przyznam że całkiem sie pogubiłam.
Proszę o wpisanie opcji i ceny na "kup teraz"przy fantach,o ile taka opcja istnieje,bo aktualnie nie wiadomo co w jakiej opcji i za ile można kupić.I aktualną cenę w licytacji.

Matrioszek jest 6 pozycji,podzielone na 50zł -kalkulator mi mówi ze to 8,33 zł za jedną pozycję.
Czy 10zł to opcja na kup teraz dla wszystkich fantów?
Jeśli tak poz 4 za 10zł.
:roll:
Legnica

Post » Czw mar 18, 2010 14:35 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

zabers pisze:Dama Ya - wybacz, nie sądziłam, że to Cię zainteresuje. Jakoś mi się w głowę wbiło, że to chodzi o muzylę i biżu.

Przy molestowaniu Czcigodnej Fundatorki pomyśl też o dwóch ramkach dla mnie, gdyby CF była uległa :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw mar 18, 2010 16:28 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

Legnica pisze:Przyznam że całkiem sie pogubiłam.

Matrioszek jest 6 pozycji,podzielone na 50zł -kalkulator mi mówi ze to 8,33 zł za jedną pozycję.
:roll:

hyhy siedem tysięcy razy liczyłam. pięć ich jest :mrgreen:
1. zestaw trzech
2. zestaw pięciu "zielonych"
3. duża 22 cm
4. duża 18 cm
5. zestaw "rodzinny" ten z chłopami :mrgreen:

kwiat groszku

Post » Czw mar 18, 2010 16:45 Re: MATRIOCHY, KOCIE KUBKI, ... - NA MILENAP

W kolejności:
Legnica - już mówię jak to jest. Z zasady nie robię opcji "kup teraz", żeby nie było smutków. Opcja ta jest wyłącznie na życzenie kupujących. I tak się stało -pierwsze chętne na kubki i ramki prosiły o "kup teraz".
Co do matrioch - Ponieważ byłaś pierwsza, przed "kwiat groszku", uznałam, że nie w porządku byłoby kończyć licytację dlatego, że ta ostatnia zaoferowała cenę za wszystkie. Jako pierwsza masz niezbywalne prawo do ustalenia opcji. wchodząc teraz na forum i widząc, ze "kwiat groszku" zgarnęła "całą pulę", miałabyś prawo czuć się oszukana (bo zmieniłąbym zasady licytacji za plecami). Dlatego potraktowałam ofertę "kwiat groszku" jak normalną licytację tak, abyś miała możliwość w każdej chwili odnieść się do każdego fantu, który Cię interesuje.
Matrioszek jest 5 sztuk (być może zmyliło Cię "zbiorowe zdjęcie" dwóch wielgaśnych.

Dama Ya - jeśli tylko uda się załatwić ramki (tudzież inne cudactwa) - powiadomię. Zapisałam Cię w moim "kapowniku".

zabers

[poprzednia][następna]