Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:A ja się pochwalę, że jutro będę u Agn w odwiedzinkach i będę miała wreszcie okazję poznać wszystkie jej cudowne koty, a przede wszystkim ich Dużą![]()
Planuję przywieść ze sobą wiosnę
Agn pisze:Boguszek dziś zjadł normalnie. Nawet się umył po jedzeniu. Nie wiem, co prawda po co brzuszek umył, no ale co tam. Może z rozpędu. Teraz siedzi na biurku i nogę myje.
W sprawie wiosny - coś drgnęło.
Znowu, jak w zeszłym roku, tylko nieco później - mam za oknem wariujące sroki, usiłujące odbudować zeszłoroczne gniazdo na sośnie. Koty - zachwycone.
jerzykowka pisze:A ja się pochwalę, że jutro będę u Agn w odwiedzinkach i będę miała wreszcie okazję poznać wszystkie jej cudowne koty, a przede wszystkim ich Dużą![]()
Planuję przywieść ze sobą wiosnę
villemo5 pisze:Czy wiosna przywieziona przez jerzykowkę będzie jakos rozdzielana w Toruniu?
villemo5 pisze:Czy wiosna przywieziona przez jerzykowkę będzie jakos rozdzielana w Toruniu?
Fundacja KOT pisze:dajcie już spokój z tą wiosną, opętało te kotki z tymi ciążami
Asia_Siunia pisze:
Spotkania zazdraszczam...
villemo5 pisze:A mnie to nie zaprosiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 676 gości