KONIEC ręczniczek z kotkami, na kotki pani Zosi

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 12:44 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

jessi zajrzyj na bazarek :D

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro mar 17, 2010 12:51 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

pucio79 pisze:jessi zajrzyj na bazarek :D

:!: :!: :!: :!: :ryk: :ryk: :ryk: :piwa: :piwa: :piwa:
krynia08

Post » Śro mar 17, 2010 13:54 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

jessi wie...

no to skoro wygrałam jak tradycja kaze trzeba go oddac na licytację, jessi?Moze znowu go kupie? :P
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw mar 18, 2010 7:22 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

BOZENAZWISNIEWA pisze:

jessi wie...

no to skoro wygrałam jak tradycja kaze trzeba go oddac na licytację, jessi?Moze znowu go kupie? :P

8O 8O 8O 8O wiem, ale i tak jestem pod wrażeniem :piwa: :piwa: :piwa:
ręczniczek już był dwa razy wczesniej kupiony, no właściwie trzy razy, bo ja sama go kupiłam kiedyś tutaj na bazarku, podobnie za niego dość sporo aby pomóc kotkom. Teraz już śliczny ręczniczek jedzie do domu Bożeny - tak zadecydowałam :mrgreen:
wrocławski amulet czerwone korale - u Dagmary-olgi
a koci ręczniczek u Bożeny :ok:
nie martwcie się, mam jeszcze sporo różnych gadżaetów na bazarki :ryk: :ryk: :ryk:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw mar 18, 2010 9:11 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

jessi74 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

jessi wie...

8O 8O 8O 8O wiem, ale i tak jestem pod wrażeniem :piwa: :piwa: :piwa:
ręczniczek już był dwa razy wczesniej kupiony, no właściwie trzy razy, bo ja sama go kupiłam kiedyś tutaj na bazarku, podobnie za niego dość sporo aby pomóc kotkom. Teraz już śliczny ręczniczek jedzie do domu Bożeny - tak zadecydowałam :mrgreen:
wrocławski amulet czerwone korale - u Dagmary-olgi
a koci ręczniczek u Bożeny :ok:
nie martwcie się, mam jeszcze sporo różnych gadżaetów na bazarki :ryk: :ryk: :ryk:

Z Bożeną szans nie mamy na bazarkach :ryk:

pucio79

Post » Czw mar 18, 2010 9:21 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

:ryk: :ryk: :ryk: oj nie mamy :mrgreen:
krynia08

Post » Pt mar 19, 2010 0:10 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

krynia08 pisze::ryk: :ryk: :ryk: oj nie mamy :mrgreen:

Macie macie, nie zawsze 'wygrywam" :D ,ale zabawa dobra jest ...potrzeba takiech wspaniałych Pań Zosiek :1luvu: (a ja mam osobsty sentyment do tej Pani ,ale to inna historia :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt mar 19, 2010 7:36 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

BOZENAZWISNIEWA pisze:

Macie macie, nie zawsze 'wygrywam" :D ,ale zabawa dobra jest ...potrzeba takiech wspaniałych Pań Zosiek :1luvu: (a ja mam osobsty sentyment do tej Pani ,ale to inna historia :kotek:

:piwa: za te wszystkie panie
krynia08

Post » Pt mar 19, 2010 8:14 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

krynia08 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

:piwa: za te wszystkie panie

:piwa: :piwa: :piwa:

pucio79

Post » Pt mar 19, 2010 8:56 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

:piwa: :piwa: :piwa: od rana tak/,hi,hi
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt mar 19, 2010 8:57 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

BOZENAZWISNIEWA pisze::piwa: :piwa: :piwa: od rana tak/,hi,hi

a co tam wiosna idzie :D trzeba się cieszyć :)

pucio79

Post » Pt mar 19, 2010 15:44 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

:piwa: jak balanga to balanga :mrgreen: piatek dzis
krynia08

Post » Pt mar 19, 2010 23:14 Re: ręczniczek z kotkami, na kotki pod opieką pani Zosi

ręczniczek powędrował dzisiaj do Wisniewa :D więc bazarek zakończony, dziękuję Bożena , dziękuję krynia08, dziekuję Pucio79 :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt mar 19, 2010 23:33 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt mar 19, 2010 23:17 Re: KONIEC ręczniczek z kotkami, na kotki pani Zosi

:1luvu: nam tez było miło :piwa:
krynia08

[poprzednia][następna]