Tutaj wątek -
viewtopic.php?f=1&t=108314&start=0
1. KUBKI Z KOTAMI /NOWE/ 7 szt. (mają na denku napisik rozkoszny "made in England", co uchwycić mi się, jak zwykle, średnio udało)
cena wywoławcza - 3 PLN/szt.
KUP TERAZ - 6 PLN

1. zalbi - 6 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
2.cynamon i wanilia - 6 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
3.cynamon i wanilia - 6 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
4.dagmara-olga - 6 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
5.dagmara-olga - 6 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
6.dagmara-olga - 6 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
7.dagmara-olga - 6 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
2. RAMKI DO ZDJĘĆ/METAL/ DO POSTAWIENIA/ wym. 7,2 cm/5,4 cm (wewnatrz, myslę o szybce, czyli to, co bedzie widać - 4/4 cm)
cena wywoławcza - 5 PLN/szt.
KUP TERAZ - 10 PLN/ szt.

1.Aleksandra59 - 10 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
2. Dama Ya - 10 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
3.elza8989 - 10 PLN /KUP TERAZ - SPRZEDANE
4.jaaana - 10 PLN/KUP TERAZ - SPRZEDANE
ramki nr 2 i nr 4 kupiła Aleksandra59 (2X 10 PLN/KUP TERAZ) i przeznaczyła je do dalszej licytacji. Serdecznie dziękuję.
3. MATRIOSZKI/ORYGINALNE ROSYJSKIE/ stare, kupione jeszcze w "Cepelii" w "czasach słusznie minionych, gdy obowiązywała Pierwsza Wirtualna Waluta - rubel transferowy (nikt nigdy go nie widział, ale on był!

4. MATRIOSZKI/ORYGINALNE ROSYJSKIE/ stare, kupione w Rosji /KOLORY RZECZYWISTE - ZDJĘCIE ŚRODKOWE/ nie wiem dlaczego inne mi tak wyszły, ale lepiej byc nie chciało.
cena wywoławcza - 7 PLN/szt.

WIELKIE MATRIOCHY. TAK WYGLĄDAJĄ RAZEM (JEDNA WCHODZI W DRUGĄ) Są tak wielkie, że kazda z nich stanowi właściwie odrębną całość (zresztą tak właśnie funkcjonowały przez lata (większa stała u mnie, mniejsza - u siostry. Trzymałyśmy w nich "skarby"

5. WIELKA MATRIOCHA 22 CM/ROSJA/może służyć jak pojemnik na bzdety
cena wywoławcza - 6 PLN/szt.

6. WIELKA MATRIOCHA/18 CM/ROSJA/może służyć jak pojemnik na bzdety

7. MATRIOCHY "RODZINNE" (NIE WIEM SKĄD SĄ, ALE MAJĄ FAJNE MORDECZKI)

8. PAPIEROŚNICA "KOCIA"
cena wywoławcza - 7 PLN

9. TAKIE COŚ NA SZYJĘ DO NOSZENIA POTRZEBNYCH (LUB NIE) RZECZY - PRZYJECHAŁO Z PERU (jest mięciutkie w dotyku, jakby w środku wypchane gąbką, czy czymś takim. Można przytroczyć do paska - patrz zdjęcie 3))

BAZAREK POTRWA PRZEZ TYDZIEŃ OD PIERWSZEJ OFERTY. FINAŁ 24.03.2010 O GODZ. 20.00 CZASU RZECZYWISTEGO.
koszty wysyłki po stronie kupującego
GORĄCO ZAPRASZAM