Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:koty to fascynujace zwierzeta, wiec mam prosbe do Ciebie, moja Ciociu, nie pytaj mnie wiecej po co mi koty
kalair pisze:tillibulek pisze:koty to fascynujace zwierzeta, wiec mam prosbe do Ciebie, moja Ciociu, nie pytaj mnie wiecej po co mi koty
Po co Ci koty!!??
tillibulek pisze:kalair pisze:tillibulek pisze:koty to fascynujace zwierzeta, wiec mam prosbe do Ciebie, moja Ciociu, nie pytaj mnie wiecej po co mi koty
Po co Ci koty!!??
odwieczne pytanie, ktore powinni sobie zadawac kociarze kazdego dnia do poduszki
tillibulek pisze:kalair pisze:tillibulek pisze:koty to fascynujace zwierzeta, wiec mam prosbe do Ciebie, moja Ciociu, nie pytaj mnie wiecej po co mi koty
Po co Ci koty!!??
odwieczne pytanie, ktore powinni sobie zadawac kociarze kazdego dnia do poduszki
Po co Ci koty!!??
Mała Dzikuska pisze:W moim przypadku to pytanie baaardzo na czasie
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:W moim przypadku to pytanie baaardzo na czasie
Dzikuska, Ty, zdaniem mojej Cioci, nie nalezysz do klanu Szalonych Na Maxa zakoconych - ale OKI, Kalair, Rakea... i kazda inna dziewczyna, ktora ma wiecej niz jednego kota TAK
![]()
![]()
![]()
jakby te koty wymienily na dzieci, to ile dobrodziejstw by bylo dla swiata.........![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Koty łapią myszy.
tillibulek pisze:kalair pisze:Koty łapią myszy.
to czemu u OKI Mysz "juz od trzech dni zapitala po suficie" ?
kalair pisze:Spoko! Na pewno jest wytłumaczenie, tylko że na razie tylko kot je zna!![]()
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:W moim przypadku to pytanie baaardzo na czasie
Dzikuska, Ty, zdaniem mojej Cioci, nie nalezysz do klanu Szalonych Na Maxa zakoconych - ale OKI, Kalair, Rakea... i kazda inna dziewczyna, ktora ma wiecej niz jednego kota TAK
![]()
![]()
![]()
jakby te koty wymienily na dzieci, to ile dobrodziejstw by bylo dla swiata.........![]()
![]()
![]()
kalair pisze:tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:W moim przypadku to pytanie baaardzo na czasie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A niby jakiego?![]()
![]()
Koty łapią myszy.
tillibulek pisze:kalair pisze:Spoko! Na pewno jest wytłumaczenie, tylko że na razie tylko kot je zna!![]()
pytanie który? kot kot, czy kot mysz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, raiya, zuza i 387 gości