Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joluka pisze:Liwio_ - jeśli będziesz miała zdjęcia kici, to trzeba wrzucić jej ogłoszenia - w internecie i do gazet, z tą wzruszającą historią..... - takie rzeczy nie zdarzają się często - to psy bardziej ludzie kojarzą z taką bezgraniczną wiernością....
Liwia_ pisze:Bardzo dziękuję za odzew z forum
Znalazło się dla kotuni tdt na Śląsku, także czeka tylko na to, aż znajdę transport![]()
Potrzebne będzie wsparcie na weta i wirtualny opiekun koteczki... Może ktoś zdecyduje się wspomóc to wyjątkowe futerko?
magdajedral pisze:Liwia_ pisze:Bardzo dziękuję za odzew z forum
Znalazło się dla kotuni tdt na Śląsku, także czeka tylko na to, aż znajdę transport![]()
Potrzebne będzie wsparcie na weta i wirtualny opiekun koteczki... Może ktoś zdecyduje się wspomóc to wyjątkowe futerko?
Jest bardzo wyjątkowa i bardzo bym chciała ją mieć u siebie, ale na razie TŻ kategorycznie wzbrania się przed trzecim futremNie mogę obiecać na 100%, że ją wezmę, ale na pewno będę pomagać TDT. Na początek mogę przesłać torbę żwirku, a po wypłacie karmę (tylko proszę o info co koteczka jada).
Malutka - myślę o Tobie i marzę abyśmy kiedyś zamieszkały razem
magdajedral pisze:Jest bardzo wyjątkowa i bardzo bym chciała ją mieć u siebie, ale na razie TŻ kategorycznie wzbrania się przed trzecim futremNie mogę obiecać na 100%, że ją wezmę, ale na pewno będę pomagać TDT. Na początek mogę przesłać torbę żwirku, a po wypłacie karmę (tylko proszę o info co koteczka jada).
Malutka - myślę o Tobie i marzę abyśmy kiedyś zamieszkały razem
Liwia_ pisze:Bardzo dziękuję za odzew z forum
Korciaczki pisze:To my zdecydowaliśmy się przetrzymać tę bohaterską koteczkę do czasu, kiedy pojedzie do DT. Przykro nam, ale więcej nie możemy... To, co możemy to dać jej ciepły kąt, jedzonko i czas. Z wetem gorzej... Stać nas generalnie na utrzymywanie tylko jednego tymczasa (gł. chodzi o opiekę weterynajryjną) i taki mam też układ z Tżetem.
Bardzo prosiłabym o pomoc dla koteczki, jak już przyjedzie do nas- wiadomo, dwa, trzy dni i trzeba będzie pójść na przegląd. Myślę, że wyniesie to ok. 100 zł. Rachunki zeskanuję i wstawię na forum do wglądu. Jesli by coś zostało przekażę resztę przyszłemu DT.
No chyba, że ktoś ma lepszy pomysł albo nadzień dzisiejszy, może zapewnić kici lepsze warunki.
Pozdrawiamy z Tychów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 132 gości