Wędrowała 15 km, szukając Pani,która umarła... dt/ds!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 18:50 Re: Przewędrowała 15 km, poszukując Pani, która umarła...DT/TDT!

podniosę koteczkę

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro mar 17, 2010 18:53 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

"Docelowy" dt w zasadzie nie musiałby nawet być stąd, dlatego nie pisałam w tytule, co do tdt jest informacja w pierwszym poście ...

Zdjęć niestety nie ma, nie mam w tej chwili na nie szans :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro mar 17, 2010 19:33 Re: Przewędrowała 15 km, poszukując Pani, która umarła...DT/TDT!

joluka pisze:Liwio_ - jeśli będziesz miała zdjęcia kici, to trzeba wrzucić jej ogłoszenia - w internecie i do gazet, z tą wzruszającą historią..... - takie rzeczy nie zdarzają się często - to psy bardziej ludzie kojarzą z taką bezgraniczną wiernością....

Oczywiście... Ona jest taka dzielna, wyjątkowa - warto, by ludzie poznali jej historię... Ja sama pierwszy raz się z podobną zetknęłam. Obawiam się jednak, że zdjęcia mogą być dopiero w momencie, gdy zabierzemy kicię do dt :(

Liwia_

Post » Śro mar 17, 2010 19:38 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

zaznaczę sobie wątek
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro mar 17, 2010 21:19 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

Bardzo dziękuję za odzew z forum :)

Znalazło się dla kotuni tdt na Śląsku, także czeka tylko na to, aż znajdę transport :1luvu:

Potrzebne będzie wsparcie na weta i wirtualny opiekun koteczki... Może ktoś zdecyduje się wspomóc to wyjątkowe futerko?

Liwia_

Post » Śro mar 17, 2010 21:34 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

No super wiadomość, najważniejsze aby się nie błąkała :D
Ona potrzebuje tak dużo ciepła :1luvu:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro mar 17, 2010 21:47 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

Kotenko wierna - duzo szczescia zycze :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Śro mar 17, 2010 21:58 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

Liwia_ pisze:Bardzo dziękuję za odzew z forum :)

Znalazło się dla kotuni tdt na Śląsku, także czeka tylko na to, aż znajdę transport :1luvu:

Potrzebne będzie wsparcie na weta i wirtualny opiekun koteczki... Może ktoś zdecyduje się wspomóc to wyjątkowe futerko?

Jest bardzo wyjątkowa i bardzo bym chciała ją mieć u siebie, ale na razie TŻ kategorycznie wzbrania się przed trzecim futrem :( Nie mogę obiecać na 100%, że ją wezmę, ale na pewno będę pomagać TDT. Na początek mogę przesłać torbę żwirku, a po wypłacie karmę (tylko proszę o info co koteczka jada).

Malutka - myślę o Tobie i marzę abyśmy kiedyś zamieszkały razem :)
magdajedral

Post » Śro mar 17, 2010 22:37 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

magdajedral pisze:

Jest bardzo wyjątkowa i bardzo bym chciała ją mieć u siebie, ale na razie TŻ kategorycznie wzbrania się przed trzecim futrem :( Nie mogę obiecać na 100%, że ją wezmę, ale na pewno będę pomagać TDT. Na początek mogę przesłać torbę żwirku, a po wypłacie karmę (tylko proszę o info co koteczka jada).

co za wspaniałe wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro mar 17, 2010 23:23 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

magdajedral pisze:Jest bardzo wyjątkowa i bardzo bym chciała ją mieć u siebie, ale na razie TŻ kategorycznie wzbrania się przed trzecim futrem :( Nie mogę obiecać na 100%, że ją wezmę, ale na pewno będę pomagać TDT. Na początek mogę przesłać torbę żwirku, a po wypłacie karmę (tylko proszę o info co koteczka jada).

W tdt koteńka będzie 2-3 tygodnie, potem dt... Za parę dni powinny pojawić się zdjęcia, może one pomogą przekonać TŻ?
Karma i żwirek na pewno się przydadzą, odezwę się już z namiarami - dziękuję :1luvu:

Liwia_

Post » Czw mar 18, 2010 6:57 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

to niedługo kotunia będzie już bezpieczna?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw mar 18, 2010 8:50 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

Gdzie teraz kotunia jest. Powinna znaleźć najlepszy dom za takie przywiązanie . Ten kto da jej dom będzie miał wspaniałego kota
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw mar 18, 2010 8:52 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

To my zdecydowaliśmy się przetrzymać tę bohaterską koteczkę do czasu, kiedy pojedzie do DT. Przykro nam, ale więcej nie możemy... To, co możemy to dać jej ciepły kąt, jedzonko i czas. Z wetem gorzej... Stać nas generalnie na utrzymywanie tylko jednego tymczasa (gł. chodzi o opiekę weterynajryjną) i taki mam też układ z Tżetem.
Bardzo prosiłabym o pomoc dla koteczki, jak już przyjedzie do nas- wiadomo, dwa, trzy dni i trzeba będzie pójść na przegląd. Myślę, że wyniesie to ok. 100 zł. Rachunki zeskanuję i wstawię na forum do wglądu. Jesli by coś zostało przekażę resztę przyszłemu DT.
No chyba, że ktoś ma lepszy pomysł albo nadzień dzisiejszy, może zapewnić kici lepsze warunki.
Pozdrawiamy z Tychów.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw mar 18, 2010 9:12 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

Korciaczki pisze:To my zdecydowaliśmy się przetrzymać tę bohaterską koteczkę do czasu, kiedy pojedzie do DT. Przykro nam, ale więcej nie możemy... To, co możemy to dać jej ciepły kąt, jedzonko i czas. Z wetem gorzej... Stać nas generalnie na utrzymywanie tylko jednego tymczasa (gł. chodzi o opiekę weterynajryjną) i taki mam też układ z Tżetem.
Bardzo prosiłabym o pomoc dla koteczki, jak już przyjedzie do nas- wiadomo, dwa, trzy dni i trzeba będzie pójść na przegląd. Myślę, że wyniesie to ok. 100 zł. Rachunki zeskanuję i wstawię na forum do wglądu. Jesli by coś zostało przekażę resztę przyszłemu DT.
No chyba, że ktoś ma lepszy pomysł albo nadzień dzisiejszy, może zapewnić kici lepsze warunki.
Pozdrawiamy z Tychów.

bardzo, bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw mar 18, 2010 9:21 Re: Przewędrowała 15 km, szukając Pani, która umarła... DT/TDT!

ja wiem że to może głupio zabrzmiec ale czuję przez skórę że ta kota będzie miec piękną sesję zdjęciową i szybko znajdzie dom :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]