Nasz Pięciokot. cz.14 I po powodzi! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 19:19 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

Tia... Widziałaś to? https://strefa.royal-canin.pl/ Niegłupie - można próbki karmy zamówić dla kota. Estre wyszukała.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro mar 17, 2010 19:29 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

kinga w. pisze:Tia... Widziałaś to? https://strefa.royal-canin.pl/ Niegłupie - można próbki karmy zamówić dla kota. Estre wyszukała.

:ryk: :ryk: :ryk:
Teraz całe miau zamówi próbki :lol:
Spoko :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro mar 17, 2010 19:30 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

kinga w. pisze:Tia... Widziałaś to? https://strefa.royal-canin.pl/ Niegłupie - można próbki karmy zamówić dla kota. Estre wyszukała.

Nie widziałam, ale zaraz zobaczę. A próbki chętnie zamówię :mrgreen:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Śro mar 17, 2010 19:32 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

estre pisze:

I RC zbankrutuje! Albo w ramach polityki naprawczej drastycznie podniesie ceny.
Doniosłam tylko dobrym ludziom bo dobrem trza się dzielić. Nie swoim zwłaszcza, co nie? :twisted:
Obrazek

kinga w.

Post » Śro mar 17, 2010 19:38 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

A ja tam wlazłam oczywiście :mrgreen: ale tylko kazało mi się zalogować i nic wiecej. Żadnych próbek nie widzę :twisted:
Kiedyś w tej akcji whiskasa dostałam pudełeczko produktów najpierw dla malucha a potem dla kotka dorosłego, brata też namówiłam na rejestrację to miałam podwójnie - ze smakiem wszysko zjadły pracowe dzikuski :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro mar 17, 2010 19:42 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

kinga w. pisze:
estre pisze:

I RC zbankrutuje! Albo w ramach polityki naprawczej drastycznie podniesie ceny.
Doniosłam tylko dobrym ludziom bo dobrem trza się dzielić. Nie swoim zwłaszcza, co nie? :twisted:

Ba! :D

estre

Post » Śro mar 17, 2010 19:44 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

Aga! Jak się tam zarejestrujesz, tzn. ładnie spuścisz z godności, adresu, maila, imienia zwierza, jego wieku płci, stanu posiadania gonad itd. to na tegoż maila dostaniesz link aktywacyjny z hasłem. Dopiero jak wejdziesz przez ten link to masz opcje żarcia i możesz zamówić probki.
Kurcze! Jaka ja mądra! Jakbym nigdy nie jęczała że nie wiem co dalej!
Obrazek

kinga w.

Post » Śro mar 17, 2010 19:48 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

Wlazłam, zarejestrowalam się, odszukałam zarcie, a gdzie te próbki? :roll: Nie umiem...

maciejowa

Post » Śro mar 17, 2010 19:51 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

Zarejestrowałaś się z kotem, tak? No to powinno Ci na górze wyskoczyć okienko z sugestiami karmy, a na samym dole okienko z warunkami zamówienia, nazwami karm sugerowanych i dopiskiem "zamów próbkę". Tylko to już jak wejdziesz przez linka aktywacyjnego którego dostaniesz na pocztę.
Obrazek

kinga w.

Post » Śro mar 17, 2010 19:55 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

kinga w. pisze:Zarejestrowałaś się z kotem, tak? No to powinno Ci na górze wyskoczyć okienko z sugestiami karmy, a na samym dole okienko z warunkami zamówienia, nazwami karm sugerowanych i dopiskiem "zamów próbkę". Tylko to już jak wejdziesz przez linka aktywacyjnego którego dostaniesz na pocztę.

Już znalazłam! Dobrze, że mają dział pomocy, bo w życiu bym nie wpadła na to, że muszę na Łatka kliknąć... Zasugerowali mi young male 8O Nie wiedziałam, że Łatek zalicza się jeszcze do young...

maciejowa

Post » Śro mar 17, 2010 19:59 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

maciejowa pisze:
kinga w. pisze:Zarejestrowałaś się z kotem, tak? No to powinno Ci na górze wyskoczyć okienko z sugestiami karmy, a na samym dole okienko z warunkami zamówienia, nazwami karm sugerowanych i dopiskiem "zamów próbkę". Tylko to już jak wejdziesz przez linka aktywacyjnego którego dostaniesz na pocztę.

Już znalazłam! Dobrze, że mają dział pomocy, bo w życiu bym nie wpadła na to, że muszę na Łatka kliknąć... Zasugerowali mi young male 8O Nie wiedziałam, że Łatek zalicza się jeszcze do young...

Young male jest do 7 roku życia :lol:

estre

Post » Śro mar 17, 2010 19:59 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

Udało mi się też zamówić jedną próbkę ,bo nie przy każdym rodzaju jest możliwość zamówienia na dzisiaj. Ciekawe czy co jakiś czas zmieniają na inne karmy? Jak każdego kota opisywałam, to mi proponowali na koniec jakąś karmę i tylko raz było przy niej zamów próbkę. Nie mogę grać nawet w lotka, bo na 6 zarestreowanych kotów miałam jedynkę trafioną :cry:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Śro mar 17, 2010 20:06 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

Mnie dla Kłaczka i Miyuki nie mieli pomysłu, kazali się z wetem konsultować, reszta podlega pod młodych samców lub młode samiczki i ok. Tylko że możesz maksymalnie zamówić dwie próbki chyba. Tak jest tam napisane. Z resztą ciekawie bo dwie próbki po jednej na każdego kota. No to jak? Bo ja mam kotów 5!
O! Przekopiowałam sobie...
- Istnieje ograniczenie ilości zamówienia próbek do dwóch (jedna próbka dla jednego zwierzęcia).
Obrazek

kinga w.

Post » Śro mar 17, 2010 20:07 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

estre pisze:
maciejowa pisze:

Young male jest do 7 roku życia :lol:

No i proszę jak ja wciąż nic o kotach i karmach dla nich nie wiem... :roll:
:lol:

maciejowa

Post » Śro mar 17, 2010 20:36 Re: Nasz Pięciokot. cz. 14 Nadciąga kolejna rocznica! :))

kinga w. pisze:Mnie dla Kłaczka i Miyuki nie mieli pomysłu, kazali się z wetem konsultować, reszta podlega pod młodych samców lub młode samiczki i ok. Tylko że możesz maksymalnie zamówić dwie próbki chyba. Tak jest tam napisane. Z resztą ciekawie bo dwie próbki po jednej na każdego kota. No to jak? Bo ja mam kotów 5!
O! Przekopiowałam sobie...
- Istnieje ograniczenie ilości zamówienia próbek do dwóch (jedna próbka dla jednego zwierzęcia).

No też do tego doszłam, że coś u nich nieteges z matematyką. Ale może oni nie spodziewali, że miau się będzie logować, bo przecież u nas jeden kot na ludzia to chyba się nie zdaża :ryk:

AgaPap

[poprzednia][następna]