Angel & coony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 14, 2010 21:56 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

jeszcze jedno mi przyszło do głowy. W pobliżu miejsca, gdzie byłaś na spacerze nie ma osiedla z domkami jednorodzinnymi?
Pomyślałam sobie,że mógł wyjść na spacerek przez otwarte drzwi np. z jakiejś werandy na ogród, a ciekawość albo kot w jego typie pociągnęły go dalej.

docha67

Od: Śro mar 10, 2010 18:06

Post » Nie mar 14, 2010 22:01 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

To jest właśnie świeżo- nowo pobudowane osiedle w środku lasu. Osiedle, po srodku budynek z parkingiem i sklepami i do okola lasy, łąki i rzeka.. Takie tez "młode" lokatorowo osiedle. Same mlode pary z dziecmi.. Obawiam sie, ze po przeprowadzcce, po pojawieniu sie dziecka/ czy tez po jego podrosnieciu i znudzeniu sie, mogl kroliczek zaczac przeszkadzac i zabierac miejsce...Ale jak wyraza w sklepach zgodę zostawie plakacik. Dam im kilka dni i wtedy na powaznie go oglosze..

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Nie mar 14, 2010 22:35 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

angel - niestety nie mogę Cię wspomóc finasowo teraz ale choć podpinam Twój banerek :oops:

Dzięki Tobie trafiłam też na wątek safii - też tylko banerek mogę podpiąć

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Nie mar 14, 2010 22:58 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

piccolo pisze:angel - niestety nie mogę Cię wspomóc finasowo teraz ale choć podpinam Twój banerek :oops:

Dzięki Tobie trafiłam też na wątek safii - też tylko banerek mogę podpiąć

CHOĆ to AŻ TYLE piccolo i dziekuje Ci z głebi serca :D

Angel_

Post » Pon mar 15, 2010 18:32 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

Kolejny bazareczek ksiązkowy na zwierzaki..

search.php?search_id=egosearch

Angel_

Post » Wto mar 16, 2010 19:57 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha i Królik Z Lasu szukaja DS ;)

Jędruś już po zabiegu!

Na całe szczęście ( chociaz nie wiem jak to mozliwe :lol: ) jajeczko zeszło i miał normalna kastracje :)

Dziś akurat doszły pieniadze z bazarków na jego kastracje: 60 zł
Wet dał mi super zniżkę 70 zł :oops: :1luvu: Wiec dołożyłam dyszkę i juz z głowy jeden problem :)

W czwartek na 10.00 zabieg Keshy. Koszt 120 zł, ale znowu dzieki dobroci wetów wyjdzie 100 zł :oops: :1luvu:
Myślę, że mąż pozwoli mi wyłożyć i poczekać aż uzbiera się z bazarka wisiorkowego któy skończy się dopiero w środę. Inne coś nie bardzo idą, ale mam nadzieje, ze jakoś się uzbiera.. Zapomniałam dopytac czy potem na jakis zastrzyki będzie Kesha musiała przyjeżdzać :?
No nic okaze sie w czwartek ;)

Teraz czekam aż młody się obudzi, na co się póki co nie zanosi 8O :lol:

Angel_

Post » Śro mar 17, 2010 10:46 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha i Królik Z Lasu szukaja DS ;)

Jędrek juz przytomny chyba zupełnie :lol:

Chyba go tez trochu boli bo grzbiet wygina jak sie reka przesowa..

Ale traktorzy jak zawsze :ok:

Żarłoki okrutnie- On i Kesha. Pozabijaliby sie za te michy :wink:

Angel_

Post » Śro mar 17, 2010 11:43 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha i Królik Z Lasu szukaja DS ;)

:wink: za zdrówko małego :piwa:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro mar 17, 2010 11:51 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha i Królik Z Lasu szukaja DS ;)

No mały chyba juz swój :D

Obrazek

Tosia za to jakaś dzisiaj dzwina..

Obrazek

Obrazek

Angel_

Post » Śro mar 17, 2010 12:20 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha i Królik Z Lasu szukaja DS ;)

Tośka jest śliczna, filuterne ma oczka

docha67

Od: Śro mar 10, 2010 18:06

Post » Śro mar 17, 2010 16:55 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha i Królik Z Lasu szukaja DS ;)

Angel_ pisze:Jędruś już po zabiegu!

Na całe szczęście ( chociaz nie wiem jak to mozliwe :lol: ) jajeczko zeszło i miał normalna kastracje :)

od tych szaleństw z królem normalnie strząchnęło się na właściwe miejsce :wink: :lol:
jednym słowek masz królika znachora, nie na darmo upodobał sobie Jędrusia :ryk:
za zoo :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro mar 17, 2010 17:09 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha i Królik Z Lasu szukaja DS ;)

Rakea pisze:
Angel_ pisze:Jędruś już po zabiegu!

od tych szaleństw z królem normalnie strząchnęło się na właściwe miejsce :wink: :lol:
jednym słowek masz królika znachora, nie na darmo upodobał sobie Jędrusia :ryk:
za zoo :ok:

:ryk: :ryk:

ależ się uśmiałam :lol:

Od początku ta cała historia wydawała sie mocno naciągana.
A teraz mamy coraz więcej dziwnych zjawisk.. :roll:
Jaki królik z kapelusza to może, teleportował się nie tam gdzie trzeba? 8O

Angel_

Post » Nie mar 21, 2010 19:20 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha i Królik Z Lasu szukaja DS ;)

Dziś dostaliśmy od naszych przyjaciół przewspaniały prezent..
Do teraz nie moge wyjść z szoku , a koty chyba 3 razy bardziej bo wciaz slysze jak sie bawia na tym oto cudeńku :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Dodam, że drapak jest wykonany własnoręcznie 8O :love:

Koty mają taką frajdę, że nie da się opisać :ryk:
( oczywiscie prócz Keshy która tylko obserwuje póki co :wink: )

Angel_

Post » Pon mar 22, 2010 8:49 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha i Królik Z Lasu szukaja DS ;)

Cudny prezencik dostaliscie :ok: :kotek:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro mar 24, 2010 21:50 Re: Angel i zwierzaki ;) Kesha szuka DS! Królik znalazł DOM :)

Z przyjemnoscia napisze, ze Krolik Z Lasu pojechał własnie do najlepszego DS pod słoncem ;)
ROzkochał w sobie naszych bliskich znajomnych, którzy z uwagi na alergie na psia i kocia sierść mogą cieszyc si ejedynie takim pupilem :)
Do tego bedzie miał koleżanke ;)
Kicek bedzie poki co mieszkał w osobnej klatce póki nie straci jajek :oops:
Alez sie ciesze, w duszy miałam nadzieje, zeby to własnie im zaprezentowac go z najlepszej strony przy odwiedzinach :twisted:
Eh...

Angel_

[poprzednia][następna]