Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 11:04 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisiu ja właśnie te 4 wystawiałam: Agatkę, Persika, Beatkę. Nie wiem o jakie 4 inne chodzi. Możesz powtórzyć post lub powiedzieć na której sa stronie
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro mar 17, 2010 11:16 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

na tej stronie cos znalazlam:
viewtopic.php?f=13&t=107384&start=300
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro mar 17, 2010 12:05 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

j3nny pisze:na tej stronie cos znalazlam:
viewtopic.php?f=13&t=107384&start=300

to właśnie te
jest jeszcze 3 bura ale ona ciągle jest schowana w tapczanie, widziałam ją tylko 3 razy, jest niesamowicie podobna do tamtych burasków,
a może jak znajdą się domy dla przytulaków to osoba , która zdecydowała się je zabrać, może zabierze tamtą czwóreczkę chociaż miałaby wtedy o jednego plus
jak na razie wszystko jest w zawieszeniu i w sumie kropce

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Śro mar 17, 2010 12:18 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Czyli domu szukają Pchełka, Marcysia, Beatka i jeszcze jedna bura, która siedzi w łózku ?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro mar 17, 2010 13:03 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:.............obawiam się że zgodnie z wolą córki p. Danusi (to głos decydujący w tej chwili) trafią do schroniska, czego p. D nie chciałaby
i takie błędne koło

Kurcze, no ale może w takiej sytuacji lepiej już, żeby im szukać domów pojedynczo zamiast do schronu... :|
Albo chociaż parami...bo cała czwórka na raz do jednego domu to trochę ciężka sprawa.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro mar 17, 2010 16:24 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Schroniskowy srebrny Fryderyk juz w nowym domu :)

ToraNeko

Od: Wto lut 16, 2010 17:25

Post » Śro mar 17, 2010 16:26 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

A Miła ma kolezanke, jak sie okazuje z tego samego domu, Labambe czarna, ktora tak sie chowa ze narazie klopot ze zdjeciem. Dobrze by bylo je obie razem...

ToraNeko

Post » Śro mar 17, 2010 16:55 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

ToraNeko pisze:A Miła ma kolezanke, jak sie okazuje z tego samego domu, Labambe czarna, ktora tak sie chowa ze narazie klopot ze zdjeciem. Dobrze by bylo je obie razem...

zapodaj fotki, się zrobi!

Fryderyk out!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro mar 17, 2010 18:27 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

wczoraj mówił mi kolega z pracy, że był w schronie po kota. Usłyszał, że kotów nie ma :evil:
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro mar 17, 2010 18:30 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Super :) Ja bede dopiero w poniedzialek wiec moze uda sie ja sfotografowac komus kto bedzie w weekend... Jak nie, to w poniedzialek zaopatrze sie w jakies piorka i sznurki i bede probowac ;-)

Jesli chodzi o Matylde, jedna z trojki kociakow to nie wiem czemu jest wpisana ze ma dom. Ona jest caly czas z rodzenstwem w schronisku. Moze to zbieznosc imion z jakas inna Matylda? chociaz schroniskowej takiej nie kojarze...

ToraNeko

Post » Śro mar 17, 2010 18:36 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Liwia pisze:wczoraj mówił mi kolega z pracy, że był w schronie po kota. Usłyszał, że kotów nie ma :evil:

????
Na Rybnej 3? Jejku kto mu takich bajek naopowiadal. Na Rybnej jest kotow do wyboru do koloru! fakt, ze kilka sztuk jeszcze na kwarantannie, ale sa tez zrzeczone, do wziecia od razu! Chocby moja biedna pupilka, sliczna bura Esterka ktorej Marynarza zabrano :( Ona by tak chciala jakis fajny dom. Czeka i czeka... Sa Kasia, Romek, sa jeszcze tez dwa przeslodkie czarnuchy... No i mlodziaki chorujace. Bartek z Romkiem by super wygladali w jednym domu, takie Mala Mi i Duza Mi z Muminkow ;-)

ToraNeko

Post » Śro mar 17, 2010 19:33 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

nie wiem kto, dowiedziałam się po fakcie :(
Dom nie ma i nie miał zwierząt. Blok, myślę że nic o kotach nie wiedzą, whiskas i te sprawy. Do uświadomienia na pewno. Młodzi ludzie z dwoma córkami: 3 i 7 letnie (chyba). Szukają kota, któremu dzieci nie straszne.
Boli mnei ta sprawa o tyle, że w zeszłym tygodniu długo go przekonywałam, czemu lepiej iść do schronu po futrzaka niż do hodowli po mco.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro mar 17, 2010 19:43 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

ehhhh :evil:
Liwia może jednak nie zrezygnowali od razu i mogliby podjechać jeszcze w weekend czy już się poddali po takim wstępie?

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Śro mar 17, 2010 22:07 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Liwia pisze:wczoraj mówił mi kolega z pracy, że był w schronie po kota. Usłyszał, że kotów nie ma :evil:

O ludzie... :roll:

mahob

Post » Śro mar 17, 2010 22:08 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

ToraNeko pisze:.............
Jesli chodzi o Matylde, jedna z trojki kociakow to nie wiem czemu jest wpisana ze ma dom. Ona jest caly czas z rodzenstwem w schronisku. Moze to zbieznosc imion z jakas inna Matylda? chociaz schroniskowej takiej nie kojarze...

To chodziło o inną Matyldę - wcześniej była jeszcze inna która znalazła dom.
To chyba jednak zbieżność imion.
O - ta Matylda : 17. MATYLDA 71/12/09 - JUŻ W NOWYM DOMU!!!

mahob

[poprzednia][następna]