Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie! MA DS!!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 17:48 Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie! MA DS!!!

Angel_ pisze:Powiedzcie mi.. jak szybko idzie info o św. Franciuszku na osiedlu? Ledwo kilka dni temu Kesha.. a dzis.. ja sama az nie wierze :strach:
Przed chwila bylam z sunia w lesie. Zawsze chodzimy na jedna sciezke, gdzie bedac po srodku z przodu i z tylu widze inne sciezki w oddali i czy nikt nie zmierza w nasza strone ;)
Standardowo doszlysmy do polowy sciezki, wzielam schowanego w krzakach ulubionego patyka i zdjelam suni kaganiec i smycz. Rzucilam razy kilka a sunia mi wciaz w krzaki obok spoglada. W pewnym momencie zobaczylam ruch- nie patrzac co to by nie wystraszyc wzielam psa na smycz i przypielam do drzewa kawalek dalej.
Podeszlam do krzaka.. a tak wkolko kical krolik miniaturka!!! :conf: Co na boga w lesie robil maly, puszysty krolicze?? Dal sie bez problemu wziac na rece ( zdjelam szalik i go owinelam z lebkiem by sie nie wystrachal) i przytachalam do domu. Maz bedzie pewnie szczesliwy- pokoj pies, drugi pokoj 2 koty, lazienka- kotka, kontenerek - królik :ryk: Przykro mi królisiu brak innych pomieszczen bo kuchnia z pokojem nr 1 :lol:

Siech smiechem.. rozumiem, ze moze uciec pies lub kot, ktore no coz poruszaja sie po mieszkaniu swobodnie.. ALE KROLIK?!

Dzis niech odpocznie, zaraz podskocze do sklepu po cos na zab dla malucha, a jutro moze na osiedlu gdziesz przykleje info? Chociaz jakby komus zalezalo takie info o zaginieciu juz by wisialo :? A pewnie "to tylko krolik" :roll:
A jak nie to bedziem szukac domu. Ja tam bym go zostawila bo mialam kroliczki cale dziecinstwo- byl to moj nr 1 zwierzak ( bo na kota lub psa nie moglam liczyc ;) ) ale moj maz juz przez telefon nie byl zachwycony :roll: Conajmniej jakby nie bardzo mi wierzyl, ze to nie JA szukam "klopotow" na sile, a one mnie!! 8O :twisted:

Angel_ pisze:Na to wyglada :twisted:

O to królik z lasu 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Angel_ pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na szczescie juz zamienilam te trociny na sianko bo po 2 dniach mialam caly dom i zwierzaki w trocinach.. Nie dalo sie ich opanowac :roll:
Ostatnio edytowano Śro mar 24, 2010 21:46 przez Angel_, łącznie edytowano 1 raz

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pon mar 15, 2010 21:48 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Ale ma świetne umaszczenie :1luvu:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Wto mar 16, 2010 6:22 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Miałam króliczycę o takim samym umaszczeniu.
Znaleziona w worku pod uczelnią...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto mar 16, 2010 9:14 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

On chyba myśli, że jest kotem :wink: :lol:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto mar 16, 2010 10:59 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

CoToMa pisze:Miałam króliczycę o takim samym umaszczeniu.
Znaleziona w worku pod uczelnią...

:strach: powiedzcie co jest z tymi ludzmi.. :evil:

Greta_2006 pisze:On chyba myśli, że jest kotem :wink: :lol:

Zdecydowanie tak!! :D
Nie typowy ma charatkter jak na królika ;)

Angel_

Post » Wto mar 16, 2010 13:11 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Może wychowywała się z kotami i innymi zwierzakami ??? Co za idioci z tych byłych właścicieli...szkoda słów...
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto mar 16, 2010 22:20 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Super króliś :) A i kota widzę, że się nawet nie boi :D
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto mar 16, 2010 22:22 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Zdecydowanie pro-ludzki i pro-zwierzęcy :)
Koty, psy, ludzie nic i nikt nie wywiera na nim zbytniego wrażenia ( czyt. nie stresuje itd).
Miałam króliki, zwierzaki przekochane, ale z natury strachliwe.. TEN?! 8O To pierwsze zwierze jakie spotkałam które nie boi się.. odkurzacza :ryk:

Nie no super jest ;)
Tylko domku trzeba bo nikt z osiedla nie przyznaje sie do zguby... :roll:

Angel_

Post » Śro mar 17, 2010 6:28 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Moje dzieci dręczą TŻta, bo nasza króliczyca odeszła w wigilę.
Ale on jakiś taki nieugięty.
Ja go z kolei dręczę o dokocenie.
Biedny dręczony TŻ 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro mar 17, 2010 10:43 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Z tego co zauważyłam to taka chyba "rola" TŻtów , ze są tymi stoperami :lol:
Ja to bym wogóle juz nie miała gdzie spać gdyby nie moj.. :roll: :lol:
My kobiety mamy te miekkie serca do zwierząt, oni też ale potrafia ta ukrywac :lol:

Angel_

Post » Śro mar 17, 2010 12:43 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Osobiście nie mam tżeta ale znam pomysł na dręczenie do skutku. :D Po pierwsze to tak pokierować rozmowy aby to jemu się zdawało ,że wpadł na pomysł posiadania zwierzaka dodatkowego. No albo coś co działa praktycznie zawsze metoda faktów dokonanych - sprawdzone z rodzicami. :D

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

Post » Śro mar 17, 2010 12:45 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

U mnie na rodzicach i tż tylko działa fakt dokonany :ryk:

Angel_

Post » Śro mar 17, 2010 12:53 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Tak sobie myślę - ludzie czasem wyprowadzają króliczki na spacer - może jakaś trąba go zgubiła? :roll: Nie ma ogłoszeń o zaginionym króliku?
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Śro mar 17, 2010 12:55 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Greta_2006 pisze:Tak sobie myślę - ludzie czasem wyprowadzają króliczki na spacer - może jakaś trąba go zgubiła? :roll: Nie ma ogłoszeń o zaginionym króliku?

Nie ma. Rozwiesiłam też na osiedlu info o znalezieniu uszatego i nic. Cisza :roll:

Swoją drogą kto wychodzi na spacer z króliczkiem miniaturką zimą 8O

Angel_

Post » Śro mar 17, 2010 14:58 Re: Trójmiasto- Znalazłam króliczka miniaturkę w lesie!! DS!!

Było kilka cieplejszych dni. A ja widziałam panią z króliczkiem w listopadzie. A zimno było :roll:
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

[następna]