Foteczki bestyji będą jak się uda jakieś zrobić, obecnie szalona krowa jest zajęta bieganiem między pokojami, zupełnie nie zwracając uwagi na to co stoi jej na drodze, dzięki czemu stałem się ofiarą regularnego zdeptywania przez stado szalonych kotów
Sylwuś, Sylwuś podnieś kite dam ci chrupki znakomite.
Tymi słowi należałoby określić momenty kiedy krowa podnosi ogon, no i jeszcze kiedy szaleje. W obu przypadkach zrobienie zdjęcia jest wręcz niemożliwe, dziś próbowałem. Udało mi się kawałek ogona ująć, jak nie uda mi się potem zrobić lepszego zdjęcia to je wstawie. Krowa nie może nawet chwilę postać w jednym miejscu tylko szaleje
Sylwuś wczoraj stwierdził, że człowiek nadaje się jeszcze jako łóżko. Przyszedł do mnie i sobie na mnie spał, mrucząc przy tym i chrapiąc, tak, ten kot chrapie Chłopak kompletnie się wyluzował, fotki z naszego spania będą popołudniu Szalona krowa demoluje wszystko i deneruje Bonusika, te dwa koty mogą za sobą nie przepadać, ale jeszcze nic nie wiadomo.
Sądząc po odzewie dochodzę do wniosku że w tym sezonie monochromy są passe, dominować będą tri i szylki oba z dużą przewagą rudego w wieku 2 miesięcy lub młodsze