Witajcie.
Nie, nie wróciłam...
Nie odczytam priwów, nie przejrzę co się dzieje, nie będę też zaglądać czy ktoś coś odpisał. Myślę o Was i kotach stale, ale nie jestem gotowa by tu wrócić. Jeszcze nie czas...
Zalogowałam się, by mieć do Was bardzo prywatną, zupełnie niekocią prośbę - nie chciałam obciążać kolejną sprawą JoKota.
Otóż 28 marca moja Babcia Wanda
(nota bene właścicielka Kota Romka, jednego z kotów Ewy, od których na dobre zaczęła się moja działalność na forum...) będzie mieć 87 urodziny. Moja Mama bardzo chciałaby je jakoś wyjątkowo uczcić, sprawić Babci jakąś niezwykłą przyjemność. Wymyśliła - poproszenie internautów o maile z życzeniami. Dla mojej Babci komputer jest dość enigmatyczną maszyną, sądzę, że nawet kilkadziesiąt maili z życzeniami dla Niej byłoby czymś faktycznie niecodziennym i przyjemnym.
Jeśli więc ktoś z Was miałby ochotę sprawić przyjemność Babci, Mamie i mnie - proszę o wysłanie życzeń na adres:
urodziny_wandy_87@onet.plWszystkie listy pokażemy Babci na ekranie, a potem chyba wydrukujemy na ładnym papierze i zrobimy z nich album.
Dziękuję!
Odzywam się w wątku JoKota, bo wiem, że znajdę tu wielu przyjaciół - bardzo jednak proszę nie róbmy offtopa. Jeśli ktoś ma ochotę na kontakt ze mną - zapraszam

Dawny adres i telefon działają

Ten wątek zostawmy JoKotowi do działań

Jestem z Was bardzo dumna, moi kochani! I trzymam kciuki!
Ściskam wszystkich Bliskich mi kociarzy!
Jopop - Aśka