Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 13, 2010 22:27 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

lesna pisze:
Aga Ratuszek pisze: Kochany jest. :1luvu:

Aga
Będę bezczelna :wink: Musi być kochany, skoro taka fajna kobieta go zechciała :ryk: :ryk: :ryk:
Pozdrawiam Serdecznie

O rany :oops: Ale się zaczerwieniłam. :lol:
Jak się miewa piękny Narzeczony małych Czarnych :1luvu: :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie mar 14, 2010 6:38 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

Aga Ratuszek pisze:Jak się miewa piękny Narzeczony małych Czarnych :1luvu: :ryk:

Od rana w bojowym nastroju.. podbiega do mnie z minką.. no tylko spróbuj, no spróbuj ..a w oczkach, no co, dlaczego jeszcze mnie nie zaczepiasz ? :1luvu: :1luvu: :1luvu: a ja tylko kawę chciałam dopić :oops:
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Nie mar 14, 2010 18:50 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

Pozdrawiamy niedzielnie piękne czarności :1luvu: :1luvu: :1luvu:
lesna

Post » Nie mar 14, 2010 22:10 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

Zakapiory również :love: :love: :love: :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon mar 15, 2010 20:53 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

Marzenia11 pisze:Zakapiory również :love: :love: :love: :love: :love: :love:

No i mamy romans internetowy :ryk: :ryk: :ryk:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Wto mar 16, 2010 8:42 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

Wczoraj po raz pierwszy Nutka upomniała się o głaski - przyszła do mnie i zaczęła drzeć pyska i nadstawiać łepek, brzuszek do miziania. A dzisiaj też, podeszła i to samo, a gdy Notka się dołączyła to dostała od Nuteczki łapą po pysku :lol: :lol: :lol: :lol:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto mar 16, 2010 15:39 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

Marzenia poka mojego Kwiatuszka :1luvu: Chcemy razem z Mrusią zobaczyć śliczną siostrzyczkę. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Wto mar 16, 2010 16:27 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

Aga Ratuszek pisze:Marzenia poka mojego Kwiatuszka :1luvu: Chcemy razem z Mrusią zobaczyć śliczną siostrzyczkę. :mrgreen:

A proszę bardzo, choc ona wcale niechętna do obcowania z foto, bardziej do głaskania i przytulania się rwie.
Najpierw takie, co by grubość podszerstka można było podziwiać :mrgreen:

Obrazek

w tle oczywiście Duża, która lubi być w centrum zainteresowania ale w życiu się do tego nie przyzna i będzie udawała, że ją to nic nie obchodzi i że to "głupiego zabawy" :mrgreen:

a tu miało być piekne - dopóki głaskałam to Podszerstek nadstawiała łepek i pozowała ok, gdy tylko przestałam natychmiast zajęła się obwąchiwaniem świeżo umytej podłogi

Obrazek

no i moja Duża, "którą nic nie obchodzi" :ryk: :1luvu:

Obrazek

Marzenia11

Post » Wto mar 16, 2010 18:39 Re: 7-mczne Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych

Jestem jeszcze bardziej zakochana :1luvu: :love:

Mruśkowo

Post » Wto mar 16, 2010 19:31 Re: 7-mczne Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych

a widzisz - no to ku rzowojowi miłości wieczorem wstawię kolejne, ktore mi się udało zrobic, gdy Podszerstek siedziała na parapecie w wiosennej zadumie nad zyciem... :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Wto mar 16, 2010 23:18 Re: 7-mczne Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Śro mar 17, 2010 0:10 Re: 7-mczne Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych

Kocie refleksje...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bardzo była ciekawa, o co mi chodzi.. :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

a tu w drodze do tego, co Duża ma w rękach :wink:

Obrazek

Obrazek

wstaję z łap :wink:

Obrazek

Marzenia11

Post » Śro mar 17, 2010 0:45 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Jaka Ona piękna :1luvu: :love: :1luvu: Cudowna koteczka i jak tu nie zakochać się w czarnym kocie :love: :love: :love:
lesna

Post » Śro mar 17, 2010 19:31 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Zaglądam pozdrowić i się pozachwycać :1luvu:
lesna

Post » Śro mar 17, 2010 19:49 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Ja tez już kilka razy patrzyłam na te zdjęcia... cudna jest... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]