Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 16, 2010 16:11 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

j3nny pisze:
Akima pisze:co z tymi kotami po starszej Pani, dlaczego zniknęły ze strony ?

zdaje sie, ze na dom czekaja jeszcze tylko Kasia, Romek i dwa maluchy Smutna i Bartek
na razie nie wyrzucam Amelki z pierwszego postu, bo nie mam pewnosci
to samo z Arlekinem
jak ktos potwierdzi to poprawie

ale nie ma ich na 1 stronie dlatego je wystawiam nadal, zobacz na burasy prosze i potwierdz czy mam któregoś ściągnąć
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto mar 16, 2010 17:59 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Te, ktorych nie ma na stronie, sa w nowych domach. Arlekin poszedl wczoraj, Amelia chyba w weekend. Jeszcze jeden z chlopakow od zmarlej pani wyszedl wogole najwczesniej, bo w ten sam dzien w ktory przyszedl. Z tej osemki po zmarlej pani zostala piatka: Kasia, Romek, Bartek, Smutna i druga czarna, wylecialo mi z glowy imie, (ale ona jest na stronie w zbiorczym info o maluchach).
Hestii dzis nie widzialam wogole, nie bylo jej juz na kwarantannie wiec prawdopodobnie poszla na sterylizacje. Jej wogole trudno bylo robic zdjecia w pojedynke bo strasznie sie wiercila i chciala miziac ;-)

ToraNeko

Od: Wto lut 16, 2010 17:25

Post » Wto mar 16, 2010 18:39 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Wasia dalej choruje, ona i Faga potrzebują najbardziej domu.
Amelia i Matylda poszły do jednego domu.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Wto mar 16, 2010 20:41 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Ogłoszenia wystawione :ok:

Ja wystawiłam też ogłoszenia dla tych kotków o których pisała Tunisia ( Agatka, Persik, Murzynka itd.). Jesli zmieni się ich status - tzn. znajdą domy, zostaną adoptowane to proszę o info.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro mar 17, 2010 5:04 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Akima pisze:
j3nny pisze:
Akima pisze:co z tymi kotami po starszej Pani, dlaczego zniknęły ze strony ?

zdaje sie, ze na dom czekaja jeszcze tylko Kasia, Romek i dwa maluchy Smutna i Bartek
na razie nie wyrzucam Amelki z pierwszego postu, bo nie mam pewnosci
to samo z Arlekinem
jak ktos potwierdzi to poprawie

ale nie ma ich na 1 stronie dlatego je wystawiam nadal, zobacz na burasy prosze i potwierdz czy mam któregoś ściągnąć

na allegro burasow wszystkie aktualne
zupdatowalam pierwszy post
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro mar 17, 2010 9:29 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

mahob pisze:Ogłoszenia wystawione :ok:

Ja wystawiłam też ogłoszenia dla tych kotków o których pisała Tunisia ( Agatka, Persik, Murzynka itd.). Jesli zmieni się ich status - tzn. znajdą domy, zostaną adoptowane to proszę o info.

no właśnie o te mi chodziło ale zrozumiałam, ze te już mają domy.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro mar 17, 2010 9:38 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Akima pisze:
mahob pisze:Ogłoszenia wystawione :ok:

no właśnie o te mi chodziło ale zrozumiałam, ze te już mają domy.

o tych musi napisac Tunisia, ja nic nie wiem
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro mar 17, 2010 9:46 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

one mają dom ale nie mają pani, która jest ciągle w szpitalu i z tego co powiedziała córka p. D muszą być stamtad zabrane jak najszybciej
tylko gdzie
czwórka tj . kotka czarna i trzy buraski muszą trafic gdzieś razem, dla nich jakiekolwiek rozdzielenie to śmierć

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Śro mar 17, 2010 9:47 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro mar 17, 2010 9:50 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:one mają dom ale nie mają pani, która jest ciągle w szpitalu i z tego co powiedziała córka p. D muszą być stamtad zabrane jak najszybciej
tylko gdzie
czwórka tj . kotka czarna i trzy buraski muszą trafic gdzieś razem, dla nich jakiekolwiek rozdzielenie to śmierć

Wszystkie 4 razem do jednego domu ? "Takie rzeczy tylko w Erze". 8O 8O 8O
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro mar 17, 2010 10:08 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

czarne http://www.allegro.pl/show_item.php?item=948747748

Tunisiu tym od starszej Pani wystawię osobne allegro.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro mar 17, 2010 10:19 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro mar 17, 2010 10:24 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Akima pisze:
Tunisia pisze:one mają dom ale nie mają pani, która jest ciągle w szpitalu i z tego co powiedziała córka p. D muszą być stamtad zabrane jak najszybciej
tylko gdzie

Wszystkie 4 razem do jednego domu ? "Takie rzeczy tylko w Erze". 8O 8O 8O

Dziękuję za allegro
niestety wszystkie razem i to jeszcze są kotki półdzikie
chyba ze po rozdzieleniu dałyby się bardziej oswoić każda z osobna w swoich domach, ale ani pierwsza (wszystkie razem) ani ta druga opcja nie są zbyt realne

Tunisia

Post » Śro mar 17, 2010 10:28 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Biało-czarne http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963776625 I to chyba wszystkie z pierwszego postu. Jak są jakieś uwagi, to proszę mówić głośno!

Tamtą 4 później, najpierw AFN-owskie bo mnie zlinczują za opóźnienia :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro mar 17, 2010 10:33 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Persik, Agatka i czarna Beata bez łapki mają juz zaklepany dom (jeden tan sam) - bo są są niezwykłymi przylepkami, noo może poza płochliwą Beatką, 20-letnia Tanga zostaje ze swoją panią (której i tak chwilowo nie ma i nie wiadomo kiedy wróci ze szpitala) i zostaje ta czwóreczka
obawiam się że zgodnie z wolą córki p. Danusi (to głos decydujący w tej chwili) trafią do schroniska, czego p. D nie chciałaby
i takie błędne koło

Tunisia

[poprzednia][następna]