Mam 6 letnia kotkę której niestety muszę znaleźć nowy dom

Kotka jest czysta, zdrowa, korzysta z kuwety i jest zwierzaczkiem typowo domowym.
Niestety pojawił się duży problem z którym już nie potrafię sobie poradzić :/
Od dziecka mam alergię na kocia sierść ale nigdy nic sobie z tego nie robiłam ponieważ również od dziecka w domu zawsze były te zwierzęta i nic się nie działo... do czasu!
Oo ponad 2 lat mam katar alergiczny - lekarz stwierdził alergia na sierść kota

Do tej pory jakoś sobie radziłam ale w tej chwili problem jest już nie do przejścia - jestem w ciąży i nie mogę dłużnej mieszkać pod jednym dachem z kotem!
Kilka słów o zwierzątku:
Jest wysterylizowana, czysta i zdrowa.
Cała czarna z jasną plamką pod brodą.
Charakter ma raczej tchórzliwy, z ludzi wybiera raczej kobiety, myślę że jak była mała to musiała zaznać krzywdy od jakiegoś faceta :/ i ogólnie za nimi nie przepada.
Jest kotkiem typowo domowym, nigdy nie wychodziła na dwór.
Potrzebuje miłości i opieki jak każde zwierzątko nie jest mściwa,wie gdzie się załatwia wszystkie swoje potrzeby, je pokarm suchy i mokry (ja kupowałam niemiecki z LIDLA i jadła bez problemu) w dodatku zjada bardzo mało wystarcza jej jedna saszetka dziennie i trochę suchego pokarmu (koty domowe nie mające dużo ruchu nie potrzebują tyle pokarmu).
GDYBY ZNALAZŁA SIĘ DOBRA OSOBA KTÓRA ZECHCE PRZYGARNĄĆ KOTKA GWARANTUJĘ DOWÓZ W KAŻDE MIEJSCE NA ŚLĄSKU.
BARDZO PROSZĘ O PRZEMYŚLANE DECYZJE PONIEWAŻ JESTEM BARDZO ZWIĄZANA Z KOTKA I CHCIAŁABYM MIEĆ PEWNOŚĆ ŻE OSOBA KTÓRA ZECHCE SIĘ NIĄ ZAOPIEKOWAĆ POŚWIĘCI JEJ TROCHĘ CZASU I UWAGI ŻEBY KOTKA MOGŁA SIĘ ZAAKLIMATYZOWAĆ I DOBRZE POCZUĆ W NOWYM MIEJSCU.
POZDRAWIAM
KOTEK29