Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 16, 2010 0:31 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

tangerine1 pisze:Myslałam nad ogromną akcją reklamową, taką na całą Polskę, o ogólnym ogłoszeniu wszystkich kotów, które pojawi sie wszedzie gdzie to mozliwe
I o przeznaczeniu czesci pieniędzy na ogłoszenia.
O zrobieniu podwieszonego allegro, ogłoszeniach w prasie, papierowych ogłoszeniach, ktore powiesimy w lecznicach weterynaryjnych, sklapach zoo itp.
Tylko przy takiej akcji bardzo bedziemy potrzebowac Waszej pomocy.
Przy robieniu ogłoszeń, wieszaniu , zamieszczaniu w lokalnych gazetach.
Dowiedcie sie, prosze, jak to wyglada w gazetach, jakie sa ceny i mozliwości.

Marta ja sie kiedyś pytałam w Gazecie Wyborczej o ogłoszenie ze zdjęciem i trzeba im takie ogłoszenie wysłąć mailem i indywidualnie wyceniaja

Jak już takie ogłoszenie będzie to wyślę i się dowiem o koszty
A co do tekstu to może niezawodne Korciaczki coś wymyślą :)

Papierowe ogłoszenia też mogę porozwieszać gdzie się uda
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto mar 16, 2010 0:43 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

dziewczyny trzymam kciuki!!!
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto mar 16, 2010 0:45 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Mała1 pisze:transport Torun/ Bydgoszcz-jeszcze do konca nie ustalony
kierowca nie wie jeszcze dokładnie w ktory dzień dostanie urlop-jutro ma się dowiedzieć

Mie tam ganz egal.
:mrgreen:
Wizytę u Doc mamy ustawiona na poniedziałek, więc mam nadzieję, że do tego czasu koty zdążą dojechać.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto mar 16, 2010 0:56 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Prążek pisze:Em.em.
proponuję wyrzucić "zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego opiekuna" to może zniechęcać

"Pilnie szukamy domu, niewychodzącego i bez innych kotów. I nie wiem jak to napisać, żebyście mi uwierzyli- dla Krusi dom jest naprawdę na wagę życia" - i może dopisać "pomyśl to możesz być Ty", może to pobudzi myślenie?
to na czerwono - bo zwracasz się nie tylko do mężczyzn

to nie zarzuty, pytałaś o przemyślenia :D

Zmieniłam. Ta aukcja też jest wyróżniona, będzie na górze. I na gratce wyróżnione też.

em.em.

Od: Wto kwi 07, 2009 5:08

Post » Wto mar 16, 2010 10:00 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

nie wiem czy to ma sens, ale ...
przgladałam allegro. Jak sie wyświetli koty ze śląskiego są trzy strony. I wiele aukcji to aukcje kotów forumowych. Jak myślicie - czy gdyby poprosić wszystkich o zawieszenie aukcji innych kotów na kilka dni odzew byłby większy? Wiem, że wszystkie potrzebują domów, ale te jakby..no... najpilniej. Pomyślałam, że mniej aukcji= wieksze prawdopodobieństwo, że kogoś jeden z tych kociaków zainteresuje. Wybaczcie jesli piszę bzdury :oops:

em.em.

Od: Wto kwi 07, 2009 5:08

Post » Wto mar 16, 2010 10:02 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Zgadzam się z Wami, że wszelkie działania, które dają chociaż cień szansy na dom mają sens!
Jeśli będziecie miały "plakacik" czy inne info wydrukuję i porozwieszam w poznańskich lecznicach i sklepach zoologicznych.

Kolorusek nie ma jeszcze ogłoszenia, ale On ma czas. Teraz najważniejsze są te koty, które nie jadą do DT.
Cały czas mam nadzieję, że jednak nie wszystkie wyniki testów będą dodatnie - oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 16, 2010 10:09 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

em.em-raczej nie sadzę ,zeby mozna było tak zrobic, te wszystkie koty pewnie sa w pilnej potrzebie

u kociastych ogolnie wszystko oki-tzn jedzą, bawią się czymkolwiek co im wpadnie w łapki, spią, ufnie patrzą w oczy :(

Dzis częśc, ta co ma zaklepane DT miała ogladane uszka, ciut czyszczone, zapodany oridermyl.
One maja świerzba bardzo nieźle podchowanego :roll: .
i teraz moje pytanie do DT
mam nadzieje,ze zaglądacie
Czy zakupic dla kazdego advocata na kark i posłac z kotem?
Czy kupic oridermyla duzego, podzielic na strzykawki?

dzis po południu jade ekstra z Ferdusią na testy, wezme chyba tez jeszcze dwa z tych podejrzanych-spodziewam sie raczej plusów :| u Kubusia i Sipetka

reszta testów w czwartek-tak jak było zaplanowane, moze sie zdazyc,ze testowanie bedzie podzielona na dwa dni, czesc na piątek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto mar 16, 2010 10:17 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Niech nie będzie "+"...

Obawiam się, że to tylko nasze pobożne życzenia! :cry:

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Wto mar 16, 2010 10:53 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Mała, jeśli to nie będzie problem to oridermyl bardzo się przyda. I oczywiście wszelkie info :oops:

No to teraz za dzisiejsze testy Ferdusi, Kubusia i Sipetka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Może jednak wyjdzie jakiś "minus"..., oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 16, 2010 11:01 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za same minusy :ok: :ok: :ok:

napisałam maila do gazety Metro - bardzo popularna bezpłatna gazeta rozdawana w Warszawie przy stacjach Metra - czy nie moglibyśmy na preferencyjnych warunkach zamieścić anons/apel - odpowiedzieli, że możemy zamieścić ogłoszenie o adopcjach na cafeanimal.pl..... - ale jeszcze próbuję

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto mar 16, 2010 12:49 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Może uderzycie do lokalnego dodatku Gazety Wyborczej? W poznańskim dość często ukazują się krótkie artykuliki o kotach i psach potrzebujących domu.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Wto mar 16, 2010 13:37 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Mamy miejsce na ogłoszenie 3 kotów w Gazecie Wyborczej :D
dowiem sie jeszcze czy nie mogłyby to byc dwa indywidualne i jedno zbiorowe ogłoszenie.

Myslałam tez o lokalnych gazetach.
W Dąbrowie jest taka miesiszczna gazetka, mieszkancy dostaja ja gratis i jest naprawde popularna.
Niestety na przyszły miesiąc nie mają juz miejsc :evil: .
Porozglądajcie się w swoich miastach. Moze jest cos takiego.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto mar 16, 2010 13:45 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Rozmawiałam z naszą Panią Transportową :D .
Dzielna kobieta, zadeklarowała sie, ze zawiezie Kreseczke do Torunia, a teraz bez mrugniecia okiem zgodziła sie na transport 5 kotów :twisted: .
Akcja transportowa zaplanowana na czwartek.
Tylko troszke sie pogubiłam :oops: .
Czy wszystkie koty jada do Agn i tam beda odbierane, czy dwa, ktore jadą do Mirki trzeba zawiezc do Bydgoszczy ?
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto mar 16, 2010 13:52 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Co do ogłoszeń.
Mam pomysł, ale dosyć szalony i nie wiem czy w ogóle wykonalny. :oops:
Ale tonący brzytwy się chwyta... :|
Może można by było poprosić jakiegoś zaprzyjaźnionego księdza (albo w ogóle jakiegokolwiek), czy by nie mógł jakiejś wzmianki w ogłoszeniach niedzielnych dodać, że jest taki problem... :oops: Wiem, że niektórzy księża powiedzą, że to nie ich sprawa, jakieś tam zwierzaki, ale może znajdzie się ktoś z sercem do futerek?

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Wto mar 16, 2010 13:55 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

tangerine1 pisze:Rozmawiałam z naszą Panią Transportową :D .
Dzielna kobieta, zadeklarowała sie, ze zawiezie Kreseczke do Torunia, a teraz bez mrugniecia okiem zgodziła sie na transport 5 kotów :twisted: .
Akcja transportowa zaplanowana na czwartek.
Tylko troszke sie pogubiłam :oops: .
Czy wszystkie koty jada do Agn i tam beda odbierane, czy dwa, ktore jadą do Mirki trzeba zawiezc do Bydgoszczy ?

Mirka deklarowała, ze przyjedzie po koty. Nie wiem jednak, czy nie wolałaby żeby je do niej podwieźć. Ale to z kolei zależy od Pani Transportowej. :wink:
Jerzykowka zapowiedziała się dnia następnego, więc kota dla niej przechowam u siebie.

Kiedy będą znane wyniki kolejnych testów?
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

[poprzednia][następna]